O: Hästi säilinud viimase aastakäigu Jaapani ratta, erinevad variandid
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Kuulutus peab vastama reeglitele
- Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, kuulutust saad "tõsta" vastavalt reeglitele 21 päeva pärast
- Postitusele piltide lisamiseks vaata siia
-
Teema algataja - Postitusi: 457
- Tsikkel: Kawasaki Versys 650 2019
- Tänatud: 103 korda
O: Hästi säilinud viimase aastakäigu Jaapani ratta, erinevad variandid
Sooviks osta midagi sellist, mida ei saa konkreetselt nimetada, kuid kohe kirjeldan. Viimase või eelviimase aastakäigu ratas, vähe kasutatud ja hästi säilinud, arusaadavalt siis enda vanuse kohta ebaproportsionaalselt kõrge hinnaga, hinda võib sellisel juhul võrrelda ehk klass madalama uue ratta omaga, aga see kõik on nii case-by-case.
Toon mõned näited.
- TDM 850/900
- Yamaha XJ900 Diversion
- Yamaha FJR1300
- Yamaha XS1100
- Kawasaki KZ1300
Need on seinast seina ja KZ1300 on lihtsalt ulmeline näide, ma ei arva, et Eestis kellelgi selline kuuris seisab ja sooviks müüa, aga mõttest saate ehk aru. See on long shot, aga ma kujutan ette, et kui kellelgi seisab mingi uue välimuse ja seisukorraga 20 aastat vana ratas ja ta oleks valmis selle mingi hetk müüma, siis ta ei pane kuulutust auto24, tundub mõttetu ja nii ta seisab edasi. Siit näidetest uuema otsa rattad, TDM 900 ja FJR1300, nende müügikuulutusi vahel ikka on, kuid ma ei tahaks midagi keskmises korras ja selle mudeli keskmise aastaarvuga, vaid midagi eriti head ja enamvähem viimasest aastast.
Mida ei ole mõtet pakkuda on päris retro rattad 1970 ja vanemad ning väiksemad asjad ütleme 750cc ja allapoole. Võibolla on olemas mõni 600 klassi 4-silindriline, mis võiks huvi pakkuda, aga see on kahtlane. EU/USA asju ka ei soovi, võibolla erandiks ainult mõni eriti hea vana BMW. Segane ja ümmargune postitus, aga soovi on vaja kuskil kuulutada ja paremini selgitada ei oska.
Toon mõned näited.
- TDM 850/900
- Yamaha XJ900 Diversion
- Yamaha FJR1300
- Yamaha XS1100
- Kawasaki KZ1300
Need on seinast seina ja KZ1300 on lihtsalt ulmeline näide, ma ei arva, et Eestis kellelgi selline kuuris seisab ja sooviks müüa, aga mõttest saate ehk aru. See on long shot, aga ma kujutan ette, et kui kellelgi seisab mingi uue välimuse ja seisukorraga 20 aastat vana ratas ja ta oleks valmis selle mingi hetk müüma, siis ta ei pane kuulutust auto24, tundub mõttetu ja nii ta seisab edasi. Siit näidetest uuema otsa rattad, TDM 900 ja FJR1300, nende müügikuulutusi vahel ikka on, kuid ma ei tahaks midagi keskmises korras ja selle mudeli keskmise aastaarvuga, vaid midagi eriti head ja enamvähem viimasest aastast.
Mida ei ole mõtet pakkuda on päris retro rattad 1970 ja vanemad ning väiksemad asjad ütleme 750cc ja allapoole. Võibolla on olemas mõni 600 klassi 4-silindriline, mis võiks huvi pakkuda, aga see on kahtlane. EU/USA asju ka ei soovi, võibolla erandiks ainult mõni eriti hea vana BMW. Segane ja ümmargune postitus, aga soovi on vaja kuskil kuulutada ja paremini selgitada ei oska.
In India, you brake by steering into the nearest elephant.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Re: O: Hästi säilinud viimase aastakäigu Jaapani ratta, erinevad variandid
Minu tutavate ringkonnas Saksast on seda täitsa ülle:
Yamaha XJ 900 Diversion / 2000
kohvrid, "Topcase", paagikott, jne.
Yamaha XJ 900 Diversion / 2000
kohvrid, "Topcase", paagikott, jne.
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
-
Ei saanud aru, mis see pakkumine täpsemalt on? Saksas on neid palju jah, odavad ka.
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Kui seda Yamaha huvitab sind, siis võta minuga ühendus, siis ma vahendan kontakt ja aitan transpordiga.
Kui ei ole huvi, siis naudime lihtsalt seda pilt, mis näitab eeskujulik hoitud Diversion.
Kui ei ole huvi, siis naudime lihtsalt seda pilt, mis näitab eeskujulik hoitud Diversion.
Heilige Mutter von der gesegneten Beschleunigung, verlaß' uns jetzt nicht!
-
Ei Saksast ma oskan ise ka tuua, kogu selle teema eesmärk on küsida, kas kellelgi on see olemas siin ja praegu, et saaks kõik need telefonimängud vahele jätta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.