M: KTM 690 Enduro R/G torni jms vidinatega
-
Martinez
Teema algataja - Postitusi: 411
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 44 korda
Re: M: KTM 690 Enduro R/G torni jms vidinatega
Tuleb nõustuda, et ~1000km trassi läbimiseks "ühe otsaga" on kordades mugavamaid rattaid.Ikka mina kirjutas: ↑18 Sept 2025, 15:04Tere Martinez, selge värk.
Ega ma ise pole ka kindel, vingel mudapuuril päris hea läbisõit ja ilmselt Varsavisse sellega ühe otsaga ei purjeta - käed kukuvad otsast. Mulle mudas möllata väga ei meeldi, pigem igat sorti rajad (krossiraja madalamad kohad
, metsarajad, kruusarajad, liivarajad, lähiriikide /Soome, Saaremaa/, jne)
Loodan et leiad naisukesele selle õige ratta
Terv!
Samas natuke rohekm kui pool sellest maast on ära tehtud nii, et käed ning jalad jäid külge ja seda korraliku nupurehviga. Hommikul ~200km Läti TET'i Leedu piirini ja sealt siis mööda trassi koju.
690 mudapuuriks pidada on samas vast meelevaldne kuigi tuleb ka sellega enamasti ilusti toime.
Minu silmis on tegemist kuldse keskteega mugavuse/suutlikuse/kaalu osas ning hetkel ei tea ideaalsemat ratast millega sõita metsa, kruusa, liiva või mugavalt avastada lähiriike, olgu nendeks Läti, Soome või Saaremaa - kõigi nende riikide TET radu on see ratas sõitnud mängleva kergusega erinevates tingimustes ja tõsi, nii mõneskis on tulnud ka mudas veidi puurida.
Stiilinäide ülal mainitud Läti TET'st:
Rade torn pakub kaitset nii tuule kui füüsiliste objektide eest, LED tuled jätavad originaali ikka päris häbisse ning silme kõrgusel navi võimaldab pilku rohkem teedel hoida.
Aga eks igale oma. See ratas sõidab seal kuhu omanik ta viib ja pigem jääb asi sõitja kui ratta taha kinni
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.