Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Maaks
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha FZ8SA
Tänanud: 197 korda
Tänatud: 420 korda

Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Lugemata postitus Postitas Maaks »

Väga OK ring tuli kokku ~280km (unustasin algul odo fikseerida) ja ilm oli ka super :D
Pa-aegu juba koju jõudes selgus, et CF 450MT (?) on väga kiire ratas ka offroad rehviga :mrgreen:
Ma tegelikult olen alati kahtlustanud, kui kodus garaažis seisvat ratast vaatan, et kiirus on rohkem sõitjas kinni kui et rattas :lol:
Edit: Taeblas saab vanakooli burksi mis maitseb nagu üks vanakooli asi peab maitsema :D
Kasutaja avatar

Priidik199
Tsikkel: CFMOTO 450MT
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...

Lugemata postitus Postitas Priidik199 »

Maaks kirjutas: 21 Sept 2025, 21:03
Väga OK ring tuli kokku ~280km (unustasin algul odo fikseerida) ja ilm oli ka super :D
Pa-aegu juba koju jõudes selgus, et CF 450MT (?) on väga kiire ratas ka offroad rehviga :mrgreen:
Ma tegelikult olen alati kahtlustanud, kui kodus garaažis seisvat ratast vaatan, et kiirus on rohkem sõitjas kinni kui et rattas :lol:
Edit: Taeblas saab vanakooli burksi mis maitseb nagu üks vanakooli asi peab maitsema :D
Aitäh Maaks häid teid näitamast. :bsmile: Järgmise korrani!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”