Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 197 korda
- Tänatud: 420 korda
Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Väga OK ring tuli kokku ~280km (unustasin algul odo fikseerida) ja ilm oli ka super
Pa-aegu juba koju jõudes selgus, et CF 450MT (?) on väga kiire ratas ka offroad rehviga
Ma tegelikult olen alati kahtlustanud, kui kodus garaažis seisvat ratast vaatan, et kiirus on rohkem sõitjas kinni kui et rattas
Edit: Taeblas saab vanakooli burksi mis maitseb nagu üks vanakooli asi peab maitsema

Pa-aegu juba koju jõudes selgus, et CF 450MT (?) on väga kiire ratas ka offroad rehviga

Ma tegelikult olen alati kahtlustanud, kui kodus garaažis seisvat ratast vaatan, et kiirus on rohkem sõitjas kinni kui et rattas

Edit: Taeblas saab vanakooli burksi mis maitseb nagu üks vanakooli asi peab maitsema

-
- Tsikkel: CFMOTO 450MT
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Re: Lähme sõidame ... Tallinnas ...
Aitäh Maaks häid teid näitamast.Maaks kirjutas: ↑21 Sept 2025, 21:03Väga OK ring tuli kokku ~280km (unustasin algul odo fikseerida) ja ilm oli ka super![]()
Pa-aegu juba koju jõudes selgus, et CF 450MT (?) on väga kiire ratas ka offroad rehviga![]()
Edit: Taeblas saab vanakooli burksi mis maitseb nagu üks vanakooli asi peab maitsema![]()

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.