Vibratsioon esirattas. Rehvist?
-
Hundiratas
- Tsikkel: Deauville 700
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 14 korda
Re: Vibratsioon esirattas. Rehvist?
Hei, loe mu esimest postitust antud teemas ja mõistad, kes/kus laagrid ära vahetas. Meelis teeb head tööd, soovitan kõigile, kes Tartu kandis abi vajavad, hinnad on ka väga mõistlikud, mujal oleks töö 2x kallim olnud oma eelnevatele kogemustele tuginedes. Seejuures tehti ära ka muud asjad, millele kallima hinna nõudjad tähelepanugi ei pööranud.oil kirjutas: ↑04 Sept 2025, 12:29Ise olen ka Rollmerist laagrid ostnud. Kui kogu töö (ratas üles, velg alt, supportid ära, simmerid ära, laagrite välja rapsimine, rummu puhastamine, külmutatud laagrite paika ajamine, simmerid paika, ratas alla, supportid paika võtab tunni max kodustes tingimustes, siis müts maha.
Deauville originaal esirattalaagrid kestsid 106 000 km kuniks vahetusse läksid. 102 000 km pealt hakkas tunda andma kergete hüpetega esiotsas asfaltil sõites, kruusal vahet ei täheldanud, 4000 km jooksul süvenes asi nii kaugele, et hakkas välikurvi kiskuma esiotsa. Vahetades olid laagrid põhimõtteliselt olematud ja päris ausalt öeldes, hirmus oli sõita need viimased paar tuhat kilomeetrit.
Isegi kui need SKF laagrid 40-50k km kestavad, olen ma rahul, kallimate laagrite eest taheti juba kolmekohalist summat, mis ei pruugi sugugi kauem kesta. Pigem lähevad uuesti tutikad SKF laagrid sisse ja süda rahul, masinal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.