Õnnetused 2025

Kasutaja avatar

Teema algataja
MustVälk
Tänanud: 602 korda
Tänatud: 38 korda

Re: Õnnetused 2025

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

xs77 kirjutas: 09 Aug 2025, 15:42
Kuid ajalehtede ja foorumi põhiselt ma ei julgeks nii kindlalt väita, mis juhtus.. Teatud mõttes on hea, kui õnnetuse asjaolusid arutatakse ka foorumites.. Pigem ärge muutuge nii enesekindlateks ajalehtede ja piltide taustal. Kena õhtut ja vältige üldistusi... :(
Ma olen sinuga nõus täpselt niipalju, et ei saa eeldada ilma konkreetsete tõenditeta. :)

Sellegi eest. Pildid ja selle foorumi kogenud inimesed saavad koheselt aru mis, miks ja kuidas. Mitte täpselt ei saada aru, aga enamvähemgi õigesti saadakse aru. :)

OT. Igal sõidu jaoks on ka olemas erinevaid rattaid. :) Minule mu madal 600cc ja 57kw sobib kenasti linna vahel sõitmiseks. Hea vaikne ja kerge ja kellelegi jalgu ei jää. Plaanis on 1000/1000+cc midagi matkamiseks kõrvale osta. :)
Mul on valed jalad. :D Aga naisele ja pojale sobivad kõrgemad rattad ka. :D Ma ise olen kõrgemate ratastega kenasti sõitnud. :)
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”