Õnnetused 2025

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2005 korda
Tänatud: 596 korda

Re: Õnnetused 2025

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

xs77 kirjutas: 02 Aug 2025, 17:17
Oppa mis õnnetus. Kas palju lahtist materjali teel ja rattur ei näinud seda ette? Isegi kiirust ei pea ületama, et läheks käest ära. :(
Head paranemist.
Me ju ei tea, mis juhtus ja oletame.. :( Täna Kohila-Ääsmäe tripil näiteks sõitis 5 autot sisekurvis mulle vastu ohtlikult (lõikas kurvi minu sõidusuunas). 2 autot tegid teel kummalisi liikumisharjutusi ja möödasõit oli suht ohtlik. 18 km osas "momente" jagus. Ühel xxx sõidukil õnnestus isegi tuimalt peateele keerata ilma süvenemata, mis toimub. Päeva tipp oli korralik pereisa kes ca 5 aastase lapsega sõitis xxx mopeediga. Jalgrattakiivrid olid peas.. 8) Pääle Kohilat oli sõõm rõemu ka.. Mingi elektrirattur tegi mulle "kiirendusvõistluse" Kohila kergliiklusteel.. Selle "jalgratta" kiirus oli 76 km/h. :)
Siin ei pea oletama, selgelt on näha kellel läks pikaks ehk kes kurvi välja ei võtnud. See ei olnud antud juhul auto.

Mis meie nn kohalikel teedel sõitmise kukltuuri puutub, siis siin on meil kultuurivaba 95% ulatuses. Elan ise ka tinglikult öeldes Ääsmäe kandis ja kõik lasevad kõigil teedel kõik kurvid koguaeg sirgeks. Käin Kernu kaudu Hageris üsna tihti tuttavate juures ja pole kordagi kui mõnda debiilikut vastasuunas liikudes vastu ei tule. Kõige hullem koht on enne Rapla mk piiri talude vahel kitsas S kurv. Eestis on väga kurvilised teed tsikliga sõites minu valikust pigem väljas. Elada tahaks lihtsalt.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”