Kiiruskaamerad AD 2025
-
- Tänanud: 593 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
Vastupidi. Peab koguaeg ette mõtlema. Just tegin ligi 1000km tripi ümber eesti.
Näen, et ees rekka ja rekka taga viis kuus autot. Aga ma vaatan GPS pealt kui kaugele mul veel jäänud on ja millal on järgmine lauge vasak kurv või sirge tee. Rekka sõitis 96 minu spido järgi. Ma ei hakkanud mööda minema.

Õnneks mu autol ACC mis siis hoiab ees sõitjaga distantsi ja kiirust. Niiet see leevendab natuke minu kannatlikuse puudujääke.

Aga teel on palju neid masinaid mis sõidavad kellelgi tagastanges. Siis on vihased, et ei näe. Siis sõidavad ettevaatamata mööda ja mööda saades ei ole kiiret enam kuskile.

Laulupeo ajal on pigem mureks inimeste sensoorne ülekoormus ja võimetus kõike uut infot nii kiiresti töödelda. Ehk siis inimesed valdavalt sõidavad omas harjumuses suutmata protsessida uut infot. Või inimesed lihtsalt ei olegi võimelised juhtima sellisel kiirusel.
Ehk siis trahv sellises olukorras tuleks asendada küsimusega, et kas inimestele oleks vaja täiendavat uuringut, et miks nad ei märka asju!

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.