Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 598 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Huvitav, kui iseendal silma siniseks löön, kas see oleks põhjus mind vangi panna kehavigastuste tekitamise eest?sinilind123 kirjutas: ↑26 Juun 2025, 11:44Tuli vastus. Trahv on õigustatud, sest kontrolör ei teadnud sel hetkel, et mõlemad autod samale isikule kuuluvad ja kuna auto vargus on ainult põhjus tühistamiseks, siis ei tühistata. Kurat, kas see polegi põhjus tühistamiseks, et rikkumist pole toime pandud? Igatahes anti veel 1 võimalus kaevata kuskile enne kohut. Vaatame, mis seal öeldakse.sinilind123 kirjutas: ↑17 Juun 2025, 11:36Mul sai isa kortermaja ees iseenda auto kinni parkimise eest trahvi. Sai linnavalitsusse kirjutatud ka, et mõlemad autod kuuluvad samale isikule ja kedagi teist takistatud ei ole. Vastuseks tuli, et olete ikkagi rikkunud seadust ja takistanud teisel sõidukil parkimiskohalt väljumist. Sai uuesti selgitatud neile, et see teine sõiduk on ka sama isiku oma ja see teine sõiduk ei ole soovinud sealt väljuda praegu. Ootame kolmandat päeva nüüd vastust.

Samas kontekstis vastavalt isiklikule rikutus astmele fantaseerides saab enda vastu päris korralikke süüdistusi esitada.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.