Täiega kammib ära
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1
- Tsikkel: saksa
- Tänatud: 1 kord
Täiega kammib ära
Eile nägin ma Eestimaad, mu vennad ja õed, täies hiilguses! Suvilaid, kus mootorrattaid putitatakse ja saunades leili visatakse – ikka Soome moodi, et higi lendaks ja mõtted klaariks saaksid. Nägin baare, kus külm õlu pärast pikka sõitu januse hinge kosutab ja plaaže, kus tsiklid on pargitud otse liiva äärde, et kiirelt vette hüpata. Ja garaažid… oh, need uhked garaažid, kus iga detail on paigas ja kroom läigib nagu uus!
Eile nägin ma Eestimaad! Nägin laiu, siledaid asfalteid, mis lausa kutsuvad gaasi andma ja kurve võtma. Ja tee peal kohtasin teksapükstes ja nahkvestides sõitjaid, mõnel nailonis vihmakombinesoon seljas, sest Eesti ilm on teadagi ettearvamatu. Nägin ka prinke rindu ja pepusid, mis peegeldasid vabadust ja rõõmu – seda tunnet, mis ainult kahe rattaga teel olles tekib.
Eile nägin ma Eestimaad! Nägin õliseid laineharjasid – mitte meres, vaid teel, kus kütuse- ja õliplekid räägivad möödunud seiklustest (harrikamehed ärge kujutage ette) Ja nummereid kandvaid noorkarjasi, kes alles avastavad mootorrattamaailma võlusid, silmis sära ja gaasikäsi sügelemas. See on ilus aeg, vennad, aeg, kus pole varjusid, ainult puhas sõidurõõm ja avastamisrõõm!
Eile nägin ma Eestimaad! Ja näen seda iga kord, kui sadulasse istun.
Eile nägin ma Eestimaad! Nägin laiu, siledaid asfalteid, mis lausa kutsuvad gaasi andma ja kurve võtma. Ja tee peal kohtasin teksapükstes ja nahkvestides sõitjaid, mõnel nailonis vihmakombinesoon seljas, sest Eesti ilm on teadagi ettearvamatu. Nägin ka prinke rindu ja pepusid, mis peegeldasid vabadust ja rõõmu – seda tunnet, mis ainult kahe rattaga teel olles tekib.
Eile nägin ma Eestimaad! Nägin õliseid laineharjasid – mitte meres, vaid teel, kus kütuse- ja õliplekid räägivad möödunud seiklustest (harrikamehed ärge kujutage ette) Ja nummereid kandvaid noorkarjasi, kes alles avastavad mootorrattamaailma võlusid, silmis sära ja gaasikäsi sügelemas. See on ilus aeg, vennad, aeg, kus pole varjusid, ainult puhas sõidurõõm ja avastamisrõõm!
Eile nägin ma Eestimaad! Ja näen seda iga kord, kui sadulasse istun.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 191 korda
Re: Täiega kammib ära
Täispeaga sõita kindlasti ei tasu, aga muul ajal "mitte võtmist" pole ka nagu põhjust soovitada. Muidu poleks ju alkoholi leiutatudki.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.