Rumalad või segased küsimused jms

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 691 korda
Tänatud: 454 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas yeekim »

kris. kirjutas: 29 Mai 2025, 09:36
Kus tollkeerme parandamiseks vajalikke materjale müüakse, pean silmas helicoil vms?
:bsmile:

terv
kris.
Tartus peaks mul olema tollkeermele midagi...
Aplikaatoritega läheb raskeks.

edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!

KXBTVL
Tsikkel: Honda CB750 ;Honda CRF450X
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 18 korda

Lugemata postitus Postitas KXBTVL »

Paigaldamise aplikaatoriga pole mingit muret.Kuna kasutate ilmselt üks kord siis tööriist on ihtne ise valmistada.Sobiva läbimõõduga met. varras, metallisaega otsa sobiv sälk.Teise otsa 90 kraadine käepide ja oletegi kalli poevidina pealt säästnud.Sellise lihtsa asjandusega paigaldanud sadu HELI _COIL e nii teras ,alumiinium kui ka plastdetailidesse.
Kasutaja avatar

AnTyx
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 60 korda

Lugemata postitus Postitas AnTyx »

Kas Tallinnas saab kuskilt sellist fiksaator-seibi? Pärineb Acerbis Dual Road käekaitsmete komplektist, aga ei taha kogu komplekti osta kuna lenksuotsade keermed on juba sees, tavalised 6mm poldid lähevad sisse, ainult vaheseibi vaja et heeblid käiksid vabalt.

Ilmselt saaks ka tavalisi seibe panna, aga see fiksaator tundub õigem kuidagi.

Pilt

Pilt
IMG_8835.jpeg
Manused
image.jpg

SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner

Kasutaja avatar

slev
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas slev »

Kas ma võin tsikli käekõrval lükata sissesõidu keelumärgi alt läbi, et pääseda järve äärde telkima? See oleks siis mõni avalik rand majadest eemal. Eelmisel aastal hakkas Soomes üks kuri maaomanik varahommikul minu telki lammutama, siis kui ma parajasti magasin.

lermo
Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 14 korda

Lugemata postitus Postitas lermo »

slev kirjutas: 06 Juun 2025, 22:57
Kas ma võin tsikli käekõrval lükata sissesõidu keelumärgi alt läbi, et pääseda järve äärde telkima? See oleks siis mõni avalik rand majadest eemal. Eelmisel aastal hakkas Soomes üks kuri maaomanik varahommikul minu telki lammutama, siis kui ma parajasti magasin.
Ei või. Liiklusseadus:
41) mootorsõiduki juhtimine on isiku igasugune tegevus mootorsõiduki juhi kohal, kui mootorsõiduk liigub. Mootorsõiduki juhtimiseks loetakse ka isiku tegevust, kui ta ei viibi juhi kohal, kuid mõjutab juhtimisseadiste (juhtrauad, rooliratas või muu selline) abil mootorsõiduki liikumissuunda või kiirust;
M: BMW R45 '81
M: Honda FT500 Cafe-racer '84
Tel: 53453529

mellpoiss
Tänanud: 64 korda
Tänatud: 28 korda

Lugemata postitus Postitas mellpoiss »

Kui tagaistmel, "käed lahti" märgi alt läbi stuntid, võid kõik küsijad kerse saata. :ner:

Virks
Tsikkel: Varadero
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas Virks »

lermo kirjutas: 07 Juun 2025, 07:31
slev kirjutas: 06 Juun 2025, 22:57
Ei või. Liiklusseadus:
41) mootorsõiduki juhtimine on isiku igasugune tegevus mootorsõiduki juhi kohal, kui mootorsõiduk liigub. Mootorsõiduki juhtimiseks loetakse ka isiku tegevust, kui ta ei viibi juhi kohal, kuid mõjutab juhtimisseadiste (juhtrauad, rooliratas või muu selline) abil mootorsõiduki liikumissuunda või kiirust;
LS § 2. Mõisted
13) jalakäija on jalgsi, ratastoolis või muu sarnase üksnes piiratud liikumisvõimega isikule kasutamiseks ettenähtud sõidukiga liikleja. Jalakäijaks loetakse ka inimese lihasjõul liikuvat rula, rulluiske või -suuski, tõukeratast või -kelku või muud sellesarnast vahendit kasutav liikleja ning jalgratast või mittetöötava mootoriga ühe- või kaherattalist sõidukit käekõrval lükkav liikleja
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Need on Eesti seadused.
kiire guugeldamine ütleb et:
Ajoneuvolla ajo kielletty (C1) – Kieltää kaiken ajoneuvoliikenteen tietyllä tieosuudella. 🚛 Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajo kielletty (C2) – Sallii kevyen liikenteen, mutta kieltää moottoriajoneuvot. 🚷 Kielletty ajosuunta (C17) – Ilmoittaa yksisuuntaisen tien suunnan ja estää ajamisen väärään suuntaan.
Ehk siis igasugused mootorsõidukid keelatud.
Kasutaja avatar

tito
Tsikkel: Suzuki DR-Z
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas tito »

Ma ei suuda leida kes otsis oma aiakärule vahvat kaaslast kolme kodaraga valuka näol :roll:
Ma garaazi koristades leidsin mingi japsi tagumise velje ja kui veel soovi on annaksin hea meelega selle uuele ringile.
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

@indumen
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 45 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

Tagumine velg jäänuks veidi rasvane :D aga olukord sai lahendatud jah juba ;)
image.png
98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”