Rumalad või segased küsimused jms
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 691 korda
- Tänatud: 454 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Tartus peaks mul olema tollkeermele midagi...
Aplikaatoritega läheb raskeks.
edu
Saadetud kettaga lauatelefonist!
-
- Tsikkel: Honda CB750 ;Honda CRF450X
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 18 korda
Paigaldamise aplikaatoriga pole mingit muret.Kuna kasutate ilmselt üks kord siis tööriist on ihtne ise valmistada.Sobiva läbimõõduga met. varras, metallisaega otsa sobiv sälk.Teise otsa 90 kraadine käepide ja oletegi kalli poevidina pealt säästnud.Sellise lihtsa asjandusega paigaldanud sadu HELI _COIL e nii teras ,alumiinium kui ka plastdetailidesse.
-
- Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner
- Tänanud: 63 korda
- Tänatud: 60 korda
Kas Tallinnas saab kuskilt sellist fiksaator-seibi? Pärineb Acerbis Dual Road käekaitsmete komplektist, aga ei taha kogu komplekti osta kuna lenksuotsade keermed on juba sees, tavalised 6mm poldid lähevad sisse, ainult vaheseibi vaja et heeblid käiksid vabalt.
Ilmselt saaks ka tavalisi seibe panna, aga see fiksaator tundub õigem kuidagi.

![Pilt]()
Ilmselt saaks ka tavalisi seibe panna, aga see fiksaator tundub õigem kuidagi.

SFV650>CBR600F3>VFR800>FZ1S>Crossrunner
Kas ma võin tsikli käekõrval lükata sissesõidu keelumärgi alt läbi, et pääseda järve äärde telkima? See oleks siis mõni avalik rand majadest eemal. Eelmisel aastal hakkas Soomes üks kuri maaomanik varahommikul minu telki lammutama, siis kui ma parajasti magasin.
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Ei või. Liiklusseadus:
41) mootorsõiduki juhtimine on isiku igasugune tegevus mootorsõiduki juhi kohal, kui mootorsõiduk liigub. Mootorsõiduki juhtimiseks loetakse ka isiku tegevust, kui ta ei viibi juhi kohal, kuid mõjutab juhtimisseadiste (juhtrauad, rooliratas või muu selline) abil mootorsõiduki liikumissuunda või kiirust;
-
- Tänanud: 64 korda
- Tänatud: 28 korda
Kui tagaistmel, "käed lahti" märgi alt läbi stuntid, võid kõik küsijad kerse saata. 

-
- Tsikkel: Varadero
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 10 korda
LS § 2. Mõistedlermo kirjutas: ↑07 Juun 2025, 07:31Ei või. Liiklusseadus:
41) mootorsõiduki juhtimine on isiku igasugune tegevus mootorsõiduki juhi kohal, kui mootorsõiduk liigub. Mootorsõiduki juhtimiseks loetakse ka isiku tegevust, kui ta ei viibi juhi kohal, kuid mõjutab juhtimisseadiste (juhtrauad, rooliratas või muu selline) abil mootorsõiduki liikumissuunda või kiirust;
13) jalakäija on jalgsi, ratastoolis või muu sarnase üksnes piiratud liikumisvõimega isikule kasutamiseks ettenähtud sõidukiga liikleja. Jalakäijaks loetakse ka inimese lihasjõul liikuvat rula, rulluiske või -suuski, tõukeratast või -kelku või muud sellesarnast vahendit kasutav liikleja ning jalgratast või mittetöötava mootoriga ühe- või kaherattalist sõidukit käekõrval lükkav liikleja
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Need on Eesti seadused.
kiire guugeldamine ütleb et:
Ajoneuvolla ajo kielletty (C1) – Kieltää kaiken ajoneuvoliikenteen tietyllä tieosuudella.
Moottorikäyttöisellä ajoneuvolla ajo kielletty (C2) – Sallii kevyen liikenteen, mutta kieltää moottoriajoneuvot.
Kielletty ajosuunta (C17) – Ilmoittaa yksisuuntaisen tien suunnan ja estää ajamisen väärään suuntaan.
Ehk siis igasugused mootorsõidukid keelatud.
kiire guugeldamine ütleb et:
Ajoneuvolla ajo kielletty (C1) – Kieltää kaiken ajoneuvoliikenteen tietyllä tieosuudella.
Ehk siis igasugused mootorsõidukid keelatud.
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Ma ei suuda leida kes otsis oma aiakärule vahvat kaaslast kolme kodaraga valuka näol
Ma garaazi koristades leidsin mingi japsi tagumise velje ja kui veel soovi on annaksin hea meelega selle uuele ringile.

Ma garaazi koristades leidsin mingi japsi tagumise velje ja kui veel soovi on annaksin hea meelega selle uuele ringile.
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
Tagumine velg jäänuks veidi rasvane
aga olukord sai lahendatud jah juba 

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature
kontakt nr. +372 52 58 244
kontakt nr. +372 52 58 244
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.