Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Ma arvan, et suurem osa ülereguleerimistest tehakse tänu neile kes arvavad et kõik on lubatud. Nii ka see kõnniteele parkimine.. Kui midagi lubada siis laiendatakse ja käänatakse seda oma kasuks veel juurde..
Sisuliselt on see nii, et tuleb keegi Sinujuurde , et kas juua saaks? Ja palun! Siis vaatab et oo sul siin võileib ka.. võtaks siis juba seda ka! Aa tort ka .. mulle magus meeldib! jne.
See kunagine parkimistrahvide ignomine kui seadus ei lubanud sõiduki andmeid registrist saada eraparkla omanikel oli ju puhas see teema.. Mingi seltskond arvaski et kui nad minu andmeid ei saa siis ma põhimõtteliselt ei maksa.. Mis sest et tegu oli eraomandiga.. Aga ei! Ma ei pea maksma! Kuna olen anonüümne!
Sisuliselt on see nii, et tuleb keegi Sinujuurde , et kas juua saaks? Ja palun! Siis vaatab et oo sul siin võileib ka.. võtaks siis juba seda ka! Aa tort ka .. mulle magus meeldib! jne.
See kunagine parkimistrahvide ignomine kui seadus ei lubanud sõiduki andmeid registrist saada eraparkla omanikel oli ju puhas see teema.. Mingi seltskond arvaski et kui nad minu andmeid ei saa siis ma põhimõtteliselt ei maksa.. Mis sest et tegu oli eraomandiga.. Aga ei! Ma ei pea maksma! Kuna olen anonüümne!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.