Õnnetused 2025
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: Õnnetused 2025
No erinevates artiklites kirjeldatu annab aimu, et 60 see kiirus seal ilmselt ei olnud. Aga noh mo pärast olgu või 160 kui protsessor suudab asukohta ja olusid arvestada viisil, et teised liiklejad (kurvi taga olev teine liikleja) ei tuleks "üllatusena".
Seal oleks võinud vastu tulla teine tsiklimees. Eelmisel aastal lõppes Pirita teel (vist isegi laste silme all) ühe pereema maine teekond, kui üks tsiklist, kelle kiirus oli pöördvõrdeline nii oma võimetega kui ka arusaamisega reaalsusest, kaubikusse lajatas.
Seekord oli lihtsalt õnn, et teine osapool oli traktori roolis.
Ps mina näen piltidel kuusehekki, selle võsaks tituleerimine on ka nata imelik, tekstist jääb mulje, et see "võsa" oleks justkui kellegi tegemata töö.
Seal oleks võinud vastu tulla teine tsiklimees. Eelmisel aastal lõppes Pirita teel (vist isegi laste silme all) ühe pereema maine teekond, kui üks tsiklist, kelle kiirus oli pöördvõrdeline nii oma võimetega kui ka arusaamisega reaalsusest, kaubikusse lajatas.
Seekord oli lihtsalt õnn, et teine osapool oli traktori roolis.
Ps mina näen piltidel kuusehekki, selle võsaks tituleerimine on ka nata imelik, tekstist jääb mulje, et see "võsa" oleks justkui kellegi tegemata töö.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.