Õnnetused 2025
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 600 korda
Re: Õnnetused 2025
Väga kurb ja paha lugu. Kaastunne lähedastele.
Küll aga püüdis pilku artikli pealkiri. Tegelikult oleks sõitja elus, kui ta oleks sisenenud kurvi kiirusega, mis võimaldab tal kurvi läbida oma sõidurajal püsides. Alati otsitakse miskipärast kellegi teise süüd. Talvel on alati süüdi teehooldaja kui libe juhtub olema. Küll on süüdi võsa, kruus jne. No ei ole tänitamise koht vms aga staatilised objektid (võsa vms) ei saa kunagi süüdi olla.
Ma ka kunagi kutsikana selgitasin oma mingit plekimölkimist vähe vanemale juhile sõnadega "ma ei näinud". Kuulajal oli mulle vastuseks ainult üks lause "kui ei näe, siis ei tohi sõita". Lause esitati toonil ja moel, mis mul toona suu "krõpsti" kinni pani ja ka natuke piinlikkust tekitas. Aga on siiani hästi meeles.
Süüdi on juht, kes sõidab kiirusel või viisil mis ületab tema võimekust tee- või liiklusoludele reageerida.
Süüdlast oleks võinud otsida juhul, kui "trakamees" kurvi oleks lõiganud.
Tsiteerides "klassikuid". "Mitte keegi ei saa mul keelata LS-i tõlgendada nii, nagu mina seda soovin."
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.