Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Järjekordne teema parkimistrahvide kohta (aga mis siis, tore on ikka)
Ettevõtted,kes seal rendivad, saavad ju ka oma meelsust näidata. A´la millal saab iga maja juurde kaherattaliste parkla ja kui ei saa siis lepingut ei pikenda. See,et kaherattalised peavad kuskil parklas kvartal eemal seisma, nagu autod, on suht totakas teema. Mujal arenenud maades (me vist liigitame end ka sinna) on kaherattaliste parkimine ikka suht hoone ukse kõrval,mitte kuskil kaugel. Ma olin mitte ammu (välismaal) hotellis, kus puudusid auto parkimise kohad täiesti (oli 3kohta peatumiseks ukse ees), aga tsiklite ja rollude parkimised olid ümber maja olemas ning neid oli palju.Piipz kirjutas: ↑04 Juun 2025, 12:54Praegu saavad kõik motomehed, kes Ülemiste Citys kõnniteel pargivad, kollase lipiku otse tsikli külge. (70€ per tsikkel, ehk siis 10 meetri peale 700 euri trahvi)
Siin maja ees, kus mina töötan, on neid kollaste lipsudega rattaid kümmekond. Nii et kui pargid praegu seal kandis, siis palju õnne vist. (P.S. 10a jooksul pole siiani sellega probleemi olnud)(P.S.2 vedas, et ise tulin täna auotgA).
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.