Kiiruskaamerad AD 2025
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
See "trahviraha kogumine" on ikka väga ebatõenäoline, riigiasutused ei mõtle nii, sellist kasumipõhist lähenemist lihtsalt ei ole nende kollektiivses DNA-s olemas. Kui politsei selle raha endale saaks, siis võiks veel midagi kahtlustada, aga ei saa, olen ühel teisel alal isegi kuulnud kommentaari stiilis "mis me ikka jändame nende vormistamistega, kui raha kõik Rahandusministeeriumi arvele läheb"
Riigiasutustes on põhiline alfa, oomega ja Jeesus Kristus kõikvõimalikud mõõdikud, mis saavad alguse kuskilt poliitiliselt tasandilt ning mida iga järgnev juhtimistasand siis enda rikutuse tasemel tõlgendab. Ma ei kergitaks kulmu ka, kui selle Tähe tänava operatsiooni taga oleks mingi tees stiilis "teeme inimestele selgeks, et siin on nüüd 30 ala" või siis "teeme inimestele selgeks, et 30 alas peab päriselt ka 30-ga sõitma" vms. Politsei kutsehaigus kipub olema see, et kuna nende kokkupuuted igasugu totaalse põhjakihiga on sadu või tuhandeid kordi sagedamad kui tavalisel pürjelil, siis suhtuvad nad enamvähem kõigisse inimestesse nagu kontrollimist-suunamist-karistamist vajavasse lambakarja, kes ei suuda iseseisvalt midagi õigesti otsustada. Muidugi liikluse kontekstis see ilmselt vastab ka enam-vähem tõele...
Keskmise kiiruse mõõtmine on fantastiline meede küll, ma olin pikalt väga skeptiline selle suhtes, a kui esimest korda nägin, kuidas isegi leedukast seal alas inimene saab, siis muutus arvamus 540 kraadi. Paraku see on natuke samasugune teema nagu tavalised kiiruskaamerad, pannakse kuhugi põhimaanteedele mingid lõigud, seal waze piiksub, kõik on kukununnud, aga lõikude vahel ja kõrvalteedel vajutatakse ikka nii nagu torust tuleb. Vbl oleks mõistlikum selle raha eest rohkem mobiilseid pesakaste soetada, kui nende tihedus oleks selline, et pidevalt pluss kümnega sõites oleks pmst iga nädal üks selfi soolas, siis äkki see mõjuks rohkem kui mingid x kilomeetrid kuskil Mäeküla ja Laeva vahel vms.
Kiirusepiirangust hoiatamise süsteem on tegelikult juba uutel autodel kohustuslik, aga noh jah, vähemalt Citroëni esituses on see maailma kõige tüütumate leiutiste edetabelis kohal nr 2, kohe Maire Aunaste järel ja napilt motokaup.ee klienditeeninduse ees. Ilmselt läheb veel natuke aega, kuni see hetkel kehtiva piirkiiruse tuvastamine nii töökindlaks saadakse, et gaasipedaal selle süsteemi hoolde usaldada.

Keskmise kiiruse mõõtmine on fantastiline meede küll, ma olin pikalt väga skeptiline selle suhtes, a kui esimest korda nägin, kuidas isegi leedukast seal alas inimene saab, siis muutus arvamus 540 kraadi. Paraku see on natuke samasugune teema nagu tavalised kiiruskaamerad, pannakse kuhugi põhimaanteedele mingid lõigud, seal waze piiksub, kõik on kukununnud, aga lõikude vahel ja kõrvalteedel vajutatakse ikka nii nagu torust tuleb. Vbl oleks mõistlikum selle raha eest rohkem mobiilseid pesakaste soetada, kui nende tihedus oleks selline, et pidevalt pluss kümnega sõites oleks pmst iga nädal üks selfi soolas, siis äkki see mõjuks rohkem kui mingid x kilomeetrid kuskil Mäeküla ja Laeva vahel vms.
Kiirusepiirangust hoiatamise süsteem on tegelikult juba uutel autodel kohustuslik, aga noh jah, vähemalt Citroëni esituses on see maailma kõige tüütumate leiutiste edetabelis kohal nr 2, kohe Maire Aunaste järel ja napilt motokaup.ee klienditeeninduse ees. Ilmselt läheb veel natuke aega, kuni see hetkel kehtiva piirkiiruse tuvastamine nii töökindlaks saadakse, et gaasipedaal selle süsteemi hoolde usaldada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.