Kiiruskaamerad AD 2025

Assamait
Tsikkel: Eff Zett Quus
Tänanud: 180 korda
Tänatud: 37 korda

Re: Kiiruskaamerad AD 2025

Lugemata postitus Postitas Assamait »

jyrx kirjutas: 30 Mai 2025, 12:05
Ülejäänud õnnetustel võib spekuleerida ühe põhjusena ka liigse kiirusega, sest võiks ju jõuda maha pidurdada alati mootorrattaga ohuolukorras.
Ära võta isiklikult, aga "võiks ju alati jõuda maha pidurdada" on ikka ülim demagoogia meistriklass! Äkki pakud siin ka statistikat, mitu mootorratturit on veel elus, kuna ülekäigurajal nad mitte ei andnud teed vaid kallutasid jalakäijast mööda?
Ei ma ei trolli niisama! Paar päeva tagasi - lähenen ülekäigurajale, näen jalakäijat lähenemas, kel paistab plaan olevat teed ületama hakata. Peegli-check, et keegi perses kinni poleks. Peegli-check OK. Sujuv pidurdus, et ülekäiguraja ees pidama saada. Järsku räige kummivilin... Autoralli spetsialist võttis kõrvale ja sai pidama ülekäigurajal minust umbes meetri eespool!
Ja sa tuled mulle rääkima mootorratturi liiga suurest kiirusest! :evil: Võibolla mõnigi lendas meelega kümpsi, sest lootis nii puhtamalt pääseda kui tagant sisse võttes.

Mina olen see mootorrattur, kes maanteel pigem teistel mootorratturitel jalus on, aga mind paneb see kiiruskaamera jura tõsiselt muretsema.
Kas Eesti motopoitseinikel on GPS jälgimine peal? Tahaks väga teada, kas nad püsivad täpselt piirkiiruses, kui just operatiivsõitu ei tee.
Tuntuim Läti rallisõitja - Kurvis Kraavis; tuntuim Läti mootorrattur - Kurvis Kallutas

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”