Kiiruskaamerad AD 2025

Kasutaja avatar

Ain
Tänanud: 92 korda
Tänatud: 245 korda

Re: Kiiruskaamerad AD 2025

Lugemata postitus Postitas Ain »

Ikka mina kirjutas: 28 Mai 2025, 15:35
Miks sa Ain lähed isiklikuks?
Tänud muretsemast ma ei saa just kurta oma vaadete, suhtumise ja õiglusmeele puudumise üle.
Kui näen et pöösas passimine ja suurte sõnade tegemine („Meie eesmärk ei ole ju võimalikult palju trahvida, vaid liikluskäitumist muuta,“ ütles Taavi Kirss.) ja valetamine: on minu arust väär siis seda ka ütlen.
Ei ole sinusarnane ideaalne inimene kes kordagi pole nt kiirust ületanud ja teinud muid patte, on mul juhtunud ja suures osas kogemata.
Väljas ilus ilm, tõmba motikas käima :)
Peace!
Ma ei ole läinud isiklikuks. Ma ei ole kuskil ütelnud, et olen ideaalne inimene ja ei riku ühtegi seadust. Jah rikun küll! Aga ma ei võta seda kui mulle tehakse trahv või hoiatus isiklikult. Ma ei ole liiklushuligaan. Viimase 10a jooksul on vast mõned trahvid. Asja eest sain! Ma ei kibestu sellest.. Teen järeldused ja lähen eluga edasi. Ma olen pigem positiivne inimene. Vaata trahvimist näiteks selle pilgu läbi, et ma ei ületa kiirust! Teen teile tünga mehed! Passige seal põõsas aga minult ei saa te mitte ühtegi senti! Tunne sellest rõõmu!
Sõitsin eile pika tiiru tsikliga. Lahe oli!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.

Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”