Kiiruskaamerad AD 2025
-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
Proovi vaadata elus laiemat pilti! Kui tahad, et maailm muutuks paremaks- proovi alustada endast! Vaata peeglisse!Ikka mina kirjutas: ↑28 Mai 2025, 12:31jajahhh, muidugi muidugi.
Kui natukene viitsiks lugeda siis saaks ka aru milles point - SALAkaamerates ja ennast petvates ametimeestes (kui lubatakse mitte poliitkorrektselt ennas väljendada) - no igaks juhuks ka ametinaistes loomulikult) mitte nendes tõelistes politseinikes kes reaalselt hoiavad korda, kiirust jne ja seda AVALIKULT ja häbenemata seistes oma masina kõrval nt maantee ääres ohtlike kohtade peal.
Keegi siin keeras jutumulli "osavalt" muidugi hullude ja teiste KIHUTAJATE peale.
Ahh, ju jääb, ju ma olen ainukene kes julgeb tunnistada et olen elus paar korda kiirust ületanud kas tähelepanematusest, vajadusest jõuda lennukile, tehes möödasõitu 5 rekkast kes üksteisel konksu otsas ja kiirus meeletu, oma 75-80 km/h, jne, jne.
Hea et olen siin ainus - usk paremasse maailma pole kadunud![]()
Nii nagu ütlesin vaata oma profiili nime ja proovi mõtelda. Vaata oma kõiki postitusi... mida on Sul hetkel ~156 tk. Vaata mis teemad Sind erutavad. Siis mõtle mis asi see biker.ee üldse on ja mis asja siin aetakse...
Edu!
Riga→Suzuki DL650 VStrom→Honda Crosstourer VFR1200 DCT. Garmin ZümoXT, GoPro Hero7 ja Packtalk Edge JBL sideseade.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.