Kiiruskaamerad AD 2025
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Kiiruskaamerad AD 2025
Tegemist ei ole meie puhul küll mitte paari rikkujaga. Sõites hommikusel Tallinna ringteel Kanama-Nehatu lubatule +5, olen ma selgelt julm pidur, sest 80% lasevad ikka tubli +15 lubatule. Piirangud enne ummikut ei ole üldse argument, sest seal lastakse +40 lubatule sirge jalaga, et siis äkkpidurdusega seisma jääda. Meil on siin ikka väga katkine mõtlemine. Mingi enesetõestamise vajadus on kõigil, aga kuidagi valedes kohtades viiakse seda ellu. Tegelikult on need hommikused paarutajad ju peaveaga, sest see ei anna neile midagi, nad on minust 10 autot eespool ummikus ja seega ajaline võit NULL.maatriks kirjutas: ↑28 Mai 2025, 09:44Siis pole ka imestada, kui politseinikke miilitsateks peetakse. Minu jaoks sama kategooria kaamerate jälgimissüsteemiga, mida õigustatakse paari kurjategijaga, ent pilti jäävad ning liikumine salvestatakse mitmeks kuuks ka sadadel tuhandetel mittekurjategijatel.
Kuu algul tulin Holland-Tallinn läbi saksa-poola jne ning sellist asja peaagu kuskil ei kohta. On paarutajaid,aga need on üksikud, meil aga vastupidi enamus. Sama ka Hispaanias, kus olin peale seda 8 päeva ja sõitsin ringi. Mul oli rendiauto ja panin lubatud kiirusega spido järgi ning tundus,et peaagu kõik lasid nii. Seal kus mass liikus sutskiiremini, siis ikka koos nendega, aga üldiselt oldi ikka väga sirgelt lubatu piires. Eriti just linnades.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.