Õnnetused 2025

Teema algataja
MustVälk
Tänanud: 546 korda
Tänatud: 32 korda

Re: Õnnetused 2025

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Krl kirjutas: 21 Mai 2025, 10:18
slev kirjutas: 20 Mai 2025, 22:42
zombi kirjutas: 20 Mai 2025, 12:33
Kella 14.35 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Pallasti tn 54 juures, kus 23-aastane naine sõitis mootorrattaga Yamaha ja kukkus. Mootorrattur toimetati haiglasse.
Sellel aastal on iga päev õnnetused naistega.
Need naised, kes julgevad tsikliga sõita on kõik kuidagi erilised - vene keeles on hea sõna круто.
Nii palju kui mina neid tean, siis on nad kõik ikka keskmisest ettevaatlikuad ja konservatiivsemad sõitjad. Ei oota nüüd vastuseid, etkeegi teab mõnda, kes paneb hullu... Kindlasti erandeid on jah.
Aga no samas, algaja on algaja, pole seal vahet, kas naine või mees, või kass.

PS.neid enese kassina identifitseerijaid on päris palju. Kõrvu ära mahutama modifitseeritud kiivritega.
Natuke peab slängi ka teadma. :) Slev mõtles sõna lahe, aga ülejäänud vaidlevad. :D

Ma austan ka naisi ja olen ka seda usku, et naised on korralikumad ja hoolikamad ja mõtlevad kaugemale. :)

Naisi on meeste poolt represseeritud aastasadu kui mitte tuhandeid. Ja heaks näiteks kus naistel on suur edu olnud on soome. Seal naised kõrgetel kohtadel juhtimas ja meestega samal või kõrgemal palgatasemel. Aga ok. Läks natuke teemast kõrvale. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”