Hälvik- Mootorratturid
-
- Tänanud: 544 korda
- Tänatud: 32 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
Järgmise õhtu kirjutis, aga jah. Siis seal ei olnud midagi targemat mis viitaks PPA otsusele.urmas66 kirjutas: ↑19 Mai 2025, 19:27Selles artiklis pole midagi tulemusest, see on sama õhtu kirjutis.MustVälk kirjutas: ↑19 Mai 2025, 19:02Ausalt ma ei mäleta. Jään vastuse võlgu sest see oli kuskil kommentaaris. Ametlikku infot ei leia.Artikkel ka maksumüüri taga ja ma ei tea mis sellest reaalselt sai.
https://www.delfi.ee/artikkel/120313290 ... -kusimarke
Ma PPA lehelt ei tea otsida millal siis otsus ja milline otsus lõpuks tuli. Tagant järgi midagi vahet ka ei ole. Rattur ja mikrobussi juht (pereema) surnud.
Kui üldse, siis tsiviil kohtus pärast ratturi perelt nõuda mingit kahjutasu või midagi.
Väga paljud sellepärast on leidnud, et lihtsam on kaamera osta. Mul endalgi on olnud situatsioone kus kaamera oleks vaid tunnistaja olnud, et mul oli õigus. Kuigi ma sõidan päris kaitsvalt ja rahulikult, aga mootorratas jääb päris kenasti piilari taha peitu.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.