Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: Suzuki DR-Z
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 63 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Tõsi kiirenduspumba tihendeid ja membraani polnud komplektis ja ACV d aga ta toimis eelmisel aastal mul seal peal ja ma neid ei pidanud vajalikuks torkida.
Mu komplekti kood AB26-1466 seal olid kõik düüsid, ujukinõel, segusiibri nõel ja korpuse kõik tihendid va siis eelpool mainitud.
Mulle tundus et põhja läks see pikk kuidagi raskelt… Keerasin välja ja panin vana, mis läks ludinal omale kohale ja siis panin uue tagasi, kuid see läks ikka kuidagi raskelt- visuaalselt nagu tundus keere korras ja kõrvutades vanaga sama
Selle pärast see Kõikide pallide küsimus
Igatahes ma tegin kaks viga: panin siibri nõela kõrgemale (või noh kumba pidi seda vaatad) kui vana ja asendasin külma küünla kuumemaga kui oli. Ma muidu sõitnud cr8e ga aga panin sügisel cr7e millega sõites ta mul talvituma jäi ja nüüd omakorda cr9e
Kuna ma Tartus väga ei käi siis tänud vihje eest, aga ilmselt viimases hädas saab Tln s Speetsteri Hannes sellega hakkama.
Esialgu teen parandused ise ära ja proovin remondimanualist leida mis vaja.
Sa ei mäleta mis suurusega peadüüs sul läks?
Franki lehel pakub ta kaasa kolme kõige suurem 160
https://www.frankmxparts.com/epages/629 ... ducts/1502
Mul oli komplektis kaks 175 (mis oli mul ka vana) ja 170
Panin viimase ja selle tõttu tuli see naabrumehe idee panna nõel “keskele”
Mu komplekti kood AB26-1466 seal olid kõik düüsid, ujukinõel, segusiibri nõel ja korpuse kõik tihendid va siis eelpool mainitud.
Mulle tundus et põhja läks see pikk kuidagi raskelt… Keerasin välja ja panin vana, mis läks ludinal omale kohale ja siis panin uue tagasi, kuid see läks ikka kuidagi raskelt- visuaalselt nagu tundus keere korras ja kõrvutades vanaga sama

Selle pärast see Kõikide pallide küsimus

Igatahes ma tegin kaks viga: panin siibri nõela kõrgemale (või noh kumba pidi seda vaatad) kui vana ja asendasin külma küünla kuumemaga kui oli. Ma muidu sõitnud cr8e ga aga panin sügisel cr7e millega sõites ta mul talvituma jäi ja nüüd omakorda cr9e
Kuna ma Tartus väga ei käi siis tänud vihje eest, aga ilmselt viimases hädas saab Tln s Speetsteri Hannes sellega hakkama.
Esialgu teen parandused ise ära ja proovin remondimanualist leida mis vaja.
Sa ei mäleta mis suurusega peadüüs sul läks?
Franki lehel pakub ta kaasa kolme kõige suurem 160
https://www.frankmxparts.com/epages/629 ... ducts/1502
Mul oli komplektis kaks 175 (mis oli mul ka vana) ja 170
Panin viimase ja selle tõttu tuli see naabrumehe idee panna nõel “keskele”

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.