O: Kriega OS-18 kotid
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
- Pealkirja ette algustäht O: (ost)
- Kuulutuse "upitamine" pole lubatud, tõstmist vaata siit
- Täismahus reeglid siin
O: Kriega OS-18 kotid
Tere,
Kui kellegil on juhuslikult Kriega OS18 kotid üle jäänud ja soovib need rahaks vahetada, siis võib julgelt märku anda.
+352 55viis51663
Kui kellegil on juhuslikult Kriega OS18 kotid üle jäänud ja soovib need rahaks vahetada, siis võib julgelt märku anda.
+352 55viis51663
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 186 korda
Re: O: Kriega OS-18 kotid
Igaks juhuks mainin, äkki keegi ei tea, et hiinlased teevad Kriega anlooge (Aliexpressis Rhinowalk) nime all müüakse näiteks. Disain praktiliselt 1:1 aga hind umbes 1:5
-
- Tänatud: 36 korda
Tere!
Äkki postitad konkreetse lingi OS18 analoogidele? Mina otsisin tükk aega ja kõige sarnasem mis ma leidsin maksab koos saatmisega pea 200 eurot (koos kinnitusalusega). See on siis umbes 1/2 Kriega hinnast.
Kas oled neid Rhinowalk kotte ka ise paigaldanud ja ehk on juba paigaldatud kottidest konkreetseid pilte?
Tänan!
Äkki postitad konkreetse lingi OS18 analoogidele? Mina otsisin tükk aega ja kõige sarnasem mis ma leidsin maksab koos saatmisega pea 200 eurot (koos kinnitusalusega). See on siis umbes 1/2 Kriega hinnast.
Kas oled neid Rhinowalk kotte ka ise paigaldanud ja ehk on juba paigaldatud kottidest konkreetseid pilte?
Tänan!
Honda CBR 1000 -90
Usun, et ta mõtles neid, peaaegu 1:1’le Kriega US20 koopia : https://a.aliexpress.com/_EQd6Ze4henri kirjutas: ↑16 Apr 2025, 17:39Tere!
Tänan!
Polnud varem neid märganud ja vähemalt visuaali põhjal tunduvad okeid, kuidas päriselt offroad offroad tingimustel vastu peavad ei kujuta ette.
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänatud: 186 korda
Samad jah. Ofroadi vastupidavust ei tea, aga mul saba peal sõidab kaasa üks ja tundub siiamaani ok.
-
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
Tere
Motokaup.ee lehel on ka hetkel Kriega soodushinnaga https://www.motokaup.ee/et/products/kri ... -18l-must/
Motokaup.ee lehel on ka hetkel Kriega soodushinnaga https://www.motokaup.ee/et/products/kri ... -18l-must/
Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.