Waze asemele miskit paremat reisuäppi?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Waze asemele miskit paremat reisuäppi?
Ma olen mitmeid kordi (väljamaal) kasutanud HERE WeGo äppi. Kõige mõjuvam põhjus vast see, et see oli vanasti mu Nokia (windows) telos ainus, mis lubas kaarti salvestada ja nüüd sai konto uude androidi tõstetud.
Mingeid kalasid pole silma hakanud. Navigeerimise kvaliteet sõltub kaardi kvaliteedist (sama kaart vist ka Garmini GPS-l).
Eestis olen kasutanud mapy.cz äppi (nüüd vist juba mapy.com?), sest seal on peal RMK jm rajad. (tasuta on kõige viimases versioonis) võimalik 1-e riigi kaardid eelsalvestada. Kasutab OSM kaarte aga ilmselt alusmaterjali kvaliteedist tingituna aeg-ajalt kummalisi "ringsõite" mistõttu tuleks teekond tervikvaates üle vaadata.
Kelle kaarte waze kasutab?
Mingeid kalasid pole silma hakanud. Navigeerimise kvaliteet sõltub kaardi kvaliteedist (sama kaart vist ka Garmini GPS-l).
Eestis olen kasutanud mapy.cz äppi (nüüd vist juba mapy.com?), sest seal on peal RMK jm rajad. (tasuta on kõige viimases versioonis) võimalik 1-e riigi kaardid eelsalvestada. Kasutab OSM kaarte aga ilmselt alusmaterjali kvaliteedist tingituna aeg-ajalt kummalisi "ringsõite" mistõttu tuleks teekond tervikvaates üle vaadata.
Kelle kaarte waze kasutab?
Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.