Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 187 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
Just vahetasin rattal õhufiltrit, kuna hondadel see tihtipeale piisavalt aeganõudev tegevus, siis lahti võtta, et kontrollida, pole väga mõistlik. Kui juba lahti kiskuda, siis ikka uus sisse.
Aga vanad ei näinud välja kuigi hullud. Eelmine kord, kui seda sama tegevust tegin, ühel eelmisel rattal, siis oli see filter ikka juba väga must(lausa lubamatult must) ja isegi siis, kui sai uus ja puhas sisse, siis mootori töös ei muutunud midagi. Ei olnud kuidagi tunda, et ta nüüd rahulolevam oleks.
Ehk siis praegu, igakord, kui ma mingi poolmusta filtri välja kisun ja uue sisse panen, siis mõtelan, et nhhui seda nüüd vaja vahetada oli?
Mis see küsimus siin on, ma ei tea..
Aga vanad ei näinud välja kuigi hullud. Eelmine kord, kui seda sama tegevust tegin, ühel eelmisel rattal, siis oli see filter ikka juba väga must(lausa lubamatult must) ja isegi siis, kui sai uus ja puhas sisse, siis mootori töös ei muutunud midagi. Ei olnud kuidagi tunda, et ta nüüd rahulolevam oleks.
Ehk siis praegu, igakord, kui ma mingi poolmusta filtri välja kisun ja uue sisse panen, siis mõtelan, et nhhui seda nüüd vaja vahetada oli?
Mis see küsimus siin on, ma ei tea..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.