Kes kordusõppustele läheb?
Moderaator: Moded
Re: Kes kordusõppustele läheb?
antonio kirjutas:Oskab keegi öelda, kuidas on Tapal lood sõidukite parkimisega. Kas sinna on mõtet minna rattaga (ratas peaks seisma aia taga 10 päeva) või on targem lasta kellelgi ära visata?
Võta tsiklikate kaasa ja pargi rahulikult. Leitakse ruum ja ega seal keegi neid näppima väga pääse
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
reimps kirjutas:antonio kirjutas:Oskab keegi öelda, kuidas on Tapal lood sõidukite parkimisega. Kas sinna on mõtet minna rattaga (ratas peaks seisma aia taga 10 päeva) või on targem lasta kellelgi ära visata?
Võta tsiklikate kaasa ja pargi rahulikult. Leitakse ruum ja ega seal keegi neid näppima väga pääse
Tänan vastuse eest! Nüüd vähemalt teab, et ei pea olema kellstki sõltuv
antonio kirjutas:ratas peaks seisma aia taga 10 päeva
Minu aja teenimise ajal said RÕKi vennad kõik oma autod territooriumile sisse ajada. Ja isegi kui ei saa, siis mine räägi pääslas läbi, ma usun, et nad lubavad pääsla juurde värava taha ajada, samasse kus kaader oma võrre hoiab.
-
Käidud. Minu jaoks jääb see viimaseks ka. Üldiselt pean tõdema, et suht ressurside raiskamine on see üritus
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
antonio kirjutas:Käidud. Minu jaoks jääb see viimaseks ka. Üldiselt pean tõdema, et suht ressurside raiskamine on see üritus
Mis mõttes raiskamine?
-
- Tsikkel: Freewind
antonio kirjutas:Käidud. Minu jaoks jääb see viimaseks ka. Üldiselt pean tõdema, et suht ressurside raiskamine on see üritus
Siiski. Ka suhteliselt madalal tasemel reservõppekogunemine tagab meile värskete kogemustega sõdurite olemasolu suurusjärk odavamalt, kui seda on uute ajateenijate väljaõpe.
-
Kats-Route 36 kirjutas:antonio kirjutas:Käidud. Minu jaoks jääb see viimaseks ka. Üldiselt pean tõdema, et suht ressurside raiskamine on see üritus
Mis mõttes raiskamine?
Esiteks: pidev ootamine millegi, kellegi järel.
Teiseks: inimesed, kes oleks pidanud asja eest vedama, olid enamasti nagu peata kanad. St kui öeldi, et pange laager kiiresti kokku ja kohe kolime, siis ootasid oma kokkupakitud tavaari otsas päev või poolteist, et hakata liikuma.
Järeldus: Mina kaotasin palgas, 10 päeva passisime metsas krõbistades maksumaksja raha eest kuivtoidupakke. Lisaks kõik muud kulud, mis kaasnesid kaitseväele. Ma ei leia asjal mõtet, kui lihtsalt lastakse raha tuulde sellisel viisil.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN900 Custom
antonio kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:antonio kirjutas:Käidud. Minu jaoks jääb see viimaseks ka. Üldiselt pean tõdema, et suht ressurside raiskamine on see üritus
Mis mõttes raiskamine?
Esiteks: pidev ootamine millegi, kellegi järel.
Teiseks: inimesed, kes oleks pidanud asja eest vedama, olid enamasti nagu peata kanad. St kui öeldi, et pange laager kiiresti kokku ja kohe kolime, siis ootasid oma kokkupakitud tavaari otsas päev või poolteist, et hakata liikuma.Järeldus: Mina kaotasin palgas, 10 päeva passisime metsas krõbistades maksumaksja raha eest kuivtoidupakke. Lisaks kõik muud kulud, mis kaasnesid kaitseväele. Ma ei leia asjal mõtet, kui lihtsalt lastakse raha tuulde sellisel viisil.
Näe, ei läind miskit raisku:
- õppisid ootama
- sina küll kaotasid palgas, aga keegi võitis selle võrra
- sõid odavaid kuivtoidupakke - jälle kokkuhoid. Hea toit maksab palju rohkem.
- eestvedajad peavad paraku sita palga eest ära tegema 2-3 mehe töö. jälle kokkuhoid.
Mis üksuses sa olid ?
-
Kats-Route 36 kirjutas:Näe, ei läind miskit raisku:
- õppisid ootama
![]()
- eestvedajad peavad paraku sita palga eest ära tegema 2-3 mehe töö. jälle kokkuhoid.
Mis üksuses sa olid ?
STK - Raadioside autojuht
antonio kirjutas:Kats-Route 36 kirjutas:Näe, ei läind miskit raisku:
- õppisid ootama
![]()
Mis üksuses sa olid ?
STK - Raadioside autojuht
Üldiselt siis pole ka midagi suurt loota. Autojuhi ülesanded - sõidame või puhkame. Vahepeale jääb korraks ka maskeerimine. Ja ongi nii kahjuks.
-
2ndalpha kirjutas:Sai ka ära käidud, päris hea päevitus on juba peal
Sa pidevas vihmas polnud?
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
antonio kirjutas:2ndalpha kirjutas:Sai ka ära käidud, päris hea päevitus on juba peal
Sa pidevas vihmas polnud?
Vihm oli eelmine nädal, siis sai rohkem tõesti telgis vahitud. Nädalavahetusel oli koguaeg päike väljas
-
- Tsikkel: Ducati Hypermotard 698 Mono
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 14 korda
Nüüd Siilile läheks juba tsikliga (kui oma varustuse seljakoti saba peale kuidagi ära mahutan

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.