Kodarvelje tihendamine "tubeless" rehvi jaoks?

Kasutaja avatar

Jesper
Tänanud: 248 korda
Tänatud: 611 korda

Re: Kodarvelje tihendamine "tubeless" rehvi jaoks?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Okei, vabandust, käitusin inetult ja proovin edaspidi paremini.

Mul on juba ränk allergia igasugu selliste jooksupealt visatud soovituste vastu stiilis "sa ei oska, see on nii lihtne, pane seepi ja vaata youtube'i videot", aga ok, üritan rahulikult seletada: ma ei tea, millest või miks see probleem tekkis, aga reaalne olukord oli see, et velje ja rehvi vahele ei tekkinud isegi kohta, kuhu heebel toetada. Kui oleks tekkinud, siis poleks see asi poolt minutit ka vastu põtkinud, kangid on mul pikad ja jõudu ning eluskaalu jätkub. Aga praktiline reaalsus oli umbes see, nagu üritaks autoveermiku kummipuksi hülsi seest heeblitega välja kangutada. Proovisin näiteks ka seda kangutamispunkti tekitada meislit velje ja rehvi vahele tagudes (sest rehvist oli suva, nagu juba mainitud), aga kuna kumm on vetruv, siis pmst see lihtsalt põrkas edasi-tagasi, lihtsalt haamri ja torniga puhtast südamest lajatatud paugud velje keskosa suunas ei teinud midagi jne. Kindlasti ei ole kõigil kaua peal olnud rehvid nii kinni, aga vot, mul oli, ja Krl-il vist ka. Proovisin peal tammuda, proovisin küljejalga toetada (ok, endurokas on paras kergkaallane, aga koos minuga äkki mingi 150-200kg ikka tuli kokku selles punktis).

Minu point ei olnud selles, et kurta oma raske saatuse üle (või noh, kui, siis ainult natuke), vaid juhtida tähelepanu asjaolule, et kui selline pull kuskil väljas peaks juhtuma, siis see on ikka suht lootusetu olukord. Ma ei tea, mis oleks parim variant, kas pitskruvi või kevadhoolduse käigus korra rehvid randi pealt maha vajutada või midagi kolmandat, aga pärast seda kogemust ütleks, et tubeless sai minu silmis ikka tugeva plusspunkti juurde.

Ise ilmselt nii palju vaeva ei viitsi näha ja vajutan selle torkeid raviva geeli vms asja sinna lohvi sisse, mida keegi vist juba mainis ka. Esimese rehvitöökojani vast ikka veab välja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”