Kodarvelje tihendamine "tubeless" rehvi jaoks?
-
Teema algataja - Postitusi: 1764
- Tsikkel: Welcome to the darkside
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 190 korda
Re: Kodarvelje tihendamine "tubeless" rehvi jaoks?
Kusjuures jah, ma olen vaadanud internetist läbi kõik video õpetused, et kuidas seda teha. Ka seda ratta küjejalaga maha surumist, aga ma ei saanud aru, mismoodi ma seda peaks tegema, kui mul ratas on keskhargi peal ja tagumist ratast all pole. See ilmselt siis jälle eeldab sõprade olemasolu, kelle ratast saaks kasutada.Maaks kirjutas: ↑10 Apr 2025, 09:06Valed töövõtted! Ma autorehve võtsin maha tungi+latiga ukseavas mõlemalt poolt 1 vajutus ja ongi lahti
Motika rehvi vast saab ka kobedama pitskruvi ja 2 klotsiga. Vanasti sai ka lihtsalt peale astudes randist maha, aga selleks peab kehapositiivne olema![]()
Sellest infost pole muidugi abi kui maanteel vaja asi ette võtta - seal tuleb kuidagi kaasasolevate asjadega hakkama saada (joptvojumat, keskhark/ külgjalg ...).
Pealeastumine ka ei aidanud jah. 85-90kg ei teinud seal midagi.
Sellest katsetusest õppisingi nii palju, et käisin ostsin ühe tummise pitskruvi ja järgmise katsetuse teen sellega. Arvan, et töötab ilusti. Kuigi selle kaasas kandmine on paras huumor, samal ajal, kui inimesed püüavad carbon piduriheelblite pealt 5g kaalu säästa. Aga kui aitab kuskil põllu ääres tund aega higistamist säästa, siis tasub ära.
Kogu muu vahetamine pole midagi hullu üldse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.