Enduro rajad Pikasilla kandis
Re: Enduro rajad Pikasilla kandis
Ah, te mõtlete kogu kupatuse umbes neli korda keerulisemaks kui see tegelikult on - olen enam kui kindel, et me võime siin kõrvade peal käia, aga kui vaadata asju näiteks 20a perspektiivis, siis sellel pole erilist tähtsust, mida me täna teeme või ei tee. Inimene juba on selline pealekaebaja loom, kusjuures isegi kui kõigil esimestel ja teistel osapooltel on ükskõik, teeb selle kitukõne mingi GS-i ja goretexiga asjasse üldse mitte puutuv töll, kellele ei mahu pähe, et ostis küll poe offroad-varustusest tühjaks, aga mingid vaesed narmendavate pükstega mudarotid saavad naksti sealt mäest üles ja kraavist läbi, kust tema ei saa. Ja siis järgmisel aastal tuleb sinna udupeenelt hoitud ja trahvidega tühjaks peletatud metsatukka harvester peale, sest RMK viisaastakuplaan vajab täitmist...
Mina soovitan kasutada tervet mõistust, ühest küljest mitte liiga palju uusi jälgi teha, sumpat mitte tühjaks lüüa ja muidu hea maitse piirides opereerida, aga teisest küljest siiski täiel rinnal nautida seda hetkeseisu, mis meil täna on. Sest 10-15-20a pärast enam ei ole selline sõit võimalik, ja siis sa vähemalt oled sõitnud ja oma elamuse saanud. Või siis äkki isegi reeglid ei muutu, aga enda tervis enam ei võimalda.
Õnneks siiski enamus probleeme on seni veel Harjumaa, saarte ja mereäärsete alade spetsiifiline teema, mujal normaal-Eestis saab üsna vabalt hingata.
Mina soovitan kasutada tervet mõistust, ühest küljest mitte liiga palju uusi jälgi teha, sumpat mitte tühjaks lüüa ja muidu hea maitse piirides opereerida, aga teisest küljest siiski täiel rinnal nautida seda hetkeseisu, mis meil täna on. Sest 10-15-20a pärast enam ei ole selline sõit võimalik, ja siis sa vähemalt oled sõitnud ja oma elamuse saanud. Või siis äkki isegi reeglid ei muutu, aga enda tervis enam ei võimalda.
Õnneks siiski enamus probleeme on seni veel Harjumaa, saarte ja mereäärsete alade spetsiifiline teema, mujal normaal-Eestis saab üsna vabalt hingata.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.