Rumalad või segased küsimused jms
-
- Tänanud: 574 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Rumalad või segased küsimused jms
See masin nägemine on sitaks kallis ja keeruline saada tööle. Just nimelt selle pärast, et mida mait juba kirjutas.Assamait kirjutas: ↑19 Mär 2025, 23:15Idealist! Vaatame, kui säärane buss tööle hakkab. Tiktoki kerimine roolis? Saad masinalt trahvi selle eest, et peeglit kohendasid või korra selja taha vaatasid, et tattninale tagaistmel kõvem sõna öelda. 15+ on mõnus - a sa pole veel saanudki ametnikuga vaielda, kas siin kehtib üle-eelmisel ristmikul olnud 30-märk, mille eelmine ristmik oleks nagu lõpetanud, aga ametnik peab seda "teega külgnevaks alaks", kuigi sel on tänavanimi ja otsa peal annateed märk. Seda su mainitud "punane on mõnus" on juba punaametnikud ise välja öelnud - kui punasega 1 cm üle stoppjoone (nina, ratas, miski muu?) lähed, oled punasega ristmikule sõitnud.
Ma ei õigusta kiiruseületamist ega muud seaduserikkumist, aga kui inspektor Kukeke teeb trahvi, saab esiteks temaga suhelda (kus see 30-märk ikkagi oli?), aga kui neetud masin hakkab trahve tegema, siis saad trahvi ka tumeda turvavöö eest, kui auto interjöör tume ja omal riided tumedad ja rääkida sel teemal pole mitte kellegagi... Ilmselt ainult kohtusse pöörduda.
Tiktoki kerimise osas veel... Kes euro-RAISK üldse lubas infotainment display juhi vaatevälja?! Tehasevarustusest sinatoru vaadata ja tiktokkida on ok? Tehas on ette näinud ja selle tõttu OK? Aga kui ma panen telefoni dashboardi ja vajutan korra wazes nuppu, et siin on jackpothole, siis väärin surmanuhtlust?

Usalda mind. See on mu töö enamvähem.

Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.