Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

MustVälk
Tänanud: 585 korda
Tänatud: 36 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

Turist kirjutas: 19 Mär 2025, 11:05
Ikka mina kirjutas: 19 Mär 2025, 09:57
Väga hea MannyEric et sõidad alati ja igas olukorras (ka nt Tallinn-Pärnu lehmarajal rekkast möödumisel) kriipsu pealt 90 Km/h.
Kadedaks teeb selline oskus.
Tead ju ise et 4 km/h ületad oled juba kriminaal :)
Neist veokitest pole mõtet mööda sõita kui nad just alla 80 km/h ei sõida, ma küll ei viitsi- mida rohkem mööda sõidad, seda rohkematele järgi jõuad ja seda rohkem on jälle vaja möödasõite teha ja niimoodi kogu tee tõmmelda. Kui tõesti ongi mõni, kes alla 80 sõidab, siis sellisest saab kenasti 90-ga mööda ja seal on ka 100 (+) km/h lõike. :bsmile:
Täpselt. Pane püsikas niimoodi, et järgi ei jõua ja maha ka ei jää. Pikkivahe normaalseks ja ei pea ise stressama, et ei näe mis ees toimub. :)

Enamuste mure ongi see, et sõidetakse stanges kinni ja kirutakse, et miks ees töllerdab ja miks midagi näha ei ole. Kui mööda saavad, siis kaob kohe igasugune kiire kuskile ära sest vaateväli on ootamatult hea. :)

Mul kolleeg ka pidas mu sõidustiili ohtlikuks. Pidasin kinni, siis vahetasime kohti. Tema sõidustiil oli hullem. Stangesse kinni ja kirub, et midagi ei näe ja siis proovib möödasõitu teha pimesi. :D
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”