Rumalad või segased küsimused jms

MustVälk
Tänanud: 540 korda
Tänatud: 30 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas MustVälk »

ap_yesjah kirjutas: 14 Mär 2025, 17:06
Krl kirjutas: 14 Mär 2025, 10:08
Sideseadmetest olen kuulnud muidugi. Mõtlesin, et äkki on mingi odav alternatiiv ka laialt levinud, kui tahaks ainult telefonist asju kuulata ja sõpru pole, kellega rääkida.

Aga vaatan mis need sideseadmed maksavad, äkki tõesti kõige lihtsam.
Ise kasutasin tavalisi kõrvakäivaid nööpklappe - keskelt juhtmega koos - JBL BT310 või midagi sarnast.

Bluetoothiga telefoni külge. Hands free olemas, vajadusel saab muusikat mängima panna ning toimib ka tuulemüra summutajaks päris hästi (nagu sõidu kõrvatropid). Eeldus on, et klapid kõrvas hästi püsivad.
Miinuseks on , et see kaabel vajab ilusti kiivrisse panemist ning grupivestluse võimalust ei saa. Kui sõpru pole, siis no problem.

Edit: kõne vastuvõtmiseks peab kas nupp välja jääma või telefon olema lahtiselt läheduses.
Sama mul. Kasutasin Bluetooth klappe mis käisid silikoon nubluga kõrva sisse. Ja ka juhtmega klappe. Seda siis autokoolis ja kuni ostsin endale Cardo.
urmas66 kirjutas: 14 Mär 2025, 10:14
Krl kirjutas: 13 Mär 2025, 21:11
Mis head ja lihtsad variandid 2025aastal juba eksisteerivad, et kiivri sees muusikat kuulata? Tavalised kõrvaklapid ei püsi paigas, et kiivri pähe saaks, kui need kõrvas on.
Head ja lihtsad on juhtmega, aga suvalise hiina sideseadmega saad ka juhtmevabalt kuulata ja veel kellegagi suhelda. Vaikne kiiver on vast olulisem kui seade ise.
Kui sa sadu eurosid ei taha seadmele kulutada,siis see oleks lihtsaim versioon. Korraliku hiinaka saab kätte 100 kanti või alla sellegi. Ma olen kasutanud nii hiinakat kui ka kahte erinevat nö premium toodet,kuid helikvaliteet ei ole neil kallitel kohe kindlasti kordades parem. Võrdleks umbes nii, et C-klassi mersu ja S-klassi mersu. Vahe on, aga see pole häiriv :)
Odavaim cardo millega niisama ringi sõita on ka 100 ringis. :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”