A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
-
MustVälk
- Tänanud: 603 korda
- Tänatud: 38 korda
Re: A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
Ei ma ei teinud nalja. Eramaa omanikuna ja eratee omanikuna ja muidu niisama igasugu planeeringute ja lubadega kursis olen! Ja tean lihtsalt palju asju.Ikka mina kirjutas: ↑01 Mär 2025, 13:09Must Välk tegi nalja?
Eurokraav sõna unusta ära. Need kraavid on seepärast, et põhja euroopas vett paremini ära juhtida teedelt. Kraav on sügav sest ei ole raha või ei taheta maad niipalju müüa, et teha lauge kraav!
Mini ringteed? Täpselt sama jutt. Arendaja või omavalitsus ei taha raha maksta. Lisaks on mõeldud kohalikudele autodele normaalseks liikluseks. Need ei olegi arvestatud raske transpordi jaoks.
Teede kitsendamine, et mida rohkem inimesi kasutab ühistransporti ja rattateed, seda vähem autosid on ummikus!
Teede hooldusega meil kõik ok.
Kui ei siis kirjeldused ja lahendused otse ametist
Ahh olga peale, väljas juba +5C![]()
Ma võitlen päris palju eestis toimuvate lolluste vastu! Mind on mu koduteel represseeritud 7 tõstetud ristmikuga millest mitte ükski ei vasta maanteeameti standardile. Sellele vaatamata, et ma sõidan 30'ne ja parema käe reegli järgi. Leidub mõni inimene kes kihutab 70+ kiirusega mu tänavast läbi arvates, et parema käe reegel on nõrkadele!
Eelmine talv tunnistan, et mu kodutänavas (vabaduse pst paraleel tänav Nõmmel) oli väike probleem. Kiire kõne KOV, et kui sahk jõuab kell 19 õhtul siis kui lumi on kinni sõidetud, siis parem ärgu sahk üldse tulgu!
Kui sa arvad, et su tööd suudaks teha ka mingi masin, siis me ehitame selle masina sulle!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.