A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2004 korda
- Tänatud: 596 korda
Re: A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
Ma käisin tsikli lube tegemas 84 aastal ja siis 85 tegin C kati keskkoolis ning 88 B-kati ja 93 E-kati. Kuid siiani võin öelda, et see mis A-kati kursustel liikluses pähe taoti(meil oli väga hea õpetaja) on baasiks olnud ja isegi 9aastat hiljem E-kat tegemisel kus olid nii teoooria(koolieksam) kui sõit(kool ja riiklik),tegin need mõlemad lõdvalt ära. Ma ei käinud E-kati kursustel ühtegi tundi kuna sain tutvusega ennast kursustele lihtsalt kirja panna ja tegin ainult pärast eksamid. Teooria baas oli all ja kroonus olin 2a jooksul haagisega piisavalt sõitnud.701 kirjutas: ↑28 Veebr 2025, 09:19täpselt sama jutt, täpselt samad küsimused. Mingit vahet pole. Isegi linna vahel tiirutamine on samadel tänavatel. Nüüdseks on ta viimase kahe aasta jooksul sama tsirkust 3 korda läbi teinud ja mina umbes 2000€ selle eest maksnud. Täiesti mõttetu. Ainukesed võitjad on "autokoolid" ja vohav bürokraatia.
Ehk ka täna piisaks nende A1 ja AM jaoks lihtsalt platsil sõidueksamist vastava sõidukiga ja ilmselgelt saab aru,kas inimene on pädev või mitte. Ja seda AM-i ma nõuaks tegelikult kõigilt.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.