A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
-
Ikka mina
- Tsikkel: KTM 380 2t, Suzu 450, KTM
- Tänanud: 89 korda
- Tänatud: 42 korda
Re: A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
Krossipoiste kohta tean niipalju et ega enamus neist tänavale ei kipugi - pidi hullult ohtlik ja närvesööv olema
, kindlasti on ka neid kes sõidavad siin ja seal.
Egolaksu kohta - sõltub inimesest.
Valga etapp, aastaid tagasi, olin stardikohtunik (1 kahest) ja käsk oli et keegi ei tohi rattaga stardisirgel üle joone minna ennem starti. Üks endine Eesti tasemel "tippudest" ei lasknud ennast muidugi segada - lendasin peale ja tegin asja selgeks (krt, isegi Tannu kes oli siis maailma tipus kuulas ära, noogutas ja nii oligi, staar aga kutsus kohale oma vanamehe ja läks laadaks. Teemal- kas sa ei tea kes ma olen, jne.
Lõppes sellega et antsime valida kas käitub nagu KÕIK teised või pakib asjad kokku ja võistlus läbi - siis sai puhisedes reeglist aru - nimesid ei nimeta, ju jääb
.
Üldiselt on motomehed/naised ikka tore inimliik
Egolaksu kohta - sõltub inimesest.
Valga etapp, aastaid tagasi, olin stardikohtunik (1 kahest) ja käsk oli et keegi ei tohi rattaga stardisirgel üle joone minna ennem starti. Üks endine Eesti tasemel "tippudest" ei lasknud ennast muidugi segada - lendasin peale ja tegin asja selgeks (krt, isegi Tannu kes oli siis maailma tipus kuulas ära, noogutas ja nii oligi, staar aga kutsus kohale oma vanamehe ja läks laadaks. Teemal- kas sa ei tea kes ma olen, jne.
Lõppes sellega et antsime valida kas käitub nagu KÕIK teised või pakib asjad kokku ja võistlus läbi - siis sai puhisedes reeglist aru - nimesid ei nimeta, ju jääb
Üldiselt on motomehed/naised ikka tore inimliik
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.