A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: A1 rattaga sõitmine B-kat lubadega
No ütleme nii,et alustada tuleb ikka ise(ka täiskasvanuna) ja selleks on võimalusi. Kas mopeed-rollu või krossikas. Kui on huvi ja tahtmist, siis leiad need üles ja pärast lähedki autokooli ning omandad kategooria. Mul lapselapsed 9 ja 12 sõidavad juba üsna mõned aastad, mõlemal tänaseks oma päris ratas ja varustus olemas(krossikad KTM ja Huski) ja ma olen kindel,et 16 saades tehakse ka load ära. Ma ise tegin ka kunagi samamoodi ja kõik mu kamraadid on samamoodi alustanud ning nende lapsed ja lapselapsed jätkavad.Ikka mina kirjutas: ↑21 Veebr 2025, 13:24Oskus kaherattalisega sõita on eraldi asi ja see ei pea isgi riigi asi olema. Minu meelest võisk kaherattalisega sõita osata enne A-kati kooli minekut. Koolis teada saada, et see sulle ei sobigi on kuidagi rumal olkurd.
Ei taha norida aga ei saa aru.
Kõigil pole võimalust minna rinkale/krossirajale või maal metsa müdistama et aru saada kas ikka tahan nii palju stikliga sõita et võtan selle "jama ja vaeva" ette.
Aga võiks muidugi olla
Igatahes põhitõed/algteadmised tulevad ikkagi spetsidelt (oskajalt sõbralt/treenerilt, klubi koolitustelt + tegijast sõiduõpetajalt), niisama mõlisejad teevad ainult suurt kahju.
Mop autode puhul puudub arvamus![]()
Ma ei kujuta ette,et lähen kuskile midagi õppima ja ma sellest asjast peale selle, et olen seda(mulle meeldima hakanud) tegevust näinud, muud midagi ei tea.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.