Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Mina kaalsusin 2016 126kg ja seda oli ikka sitaks raske juba taluda. 1988 kaalusin 86kg ning 2005 90-92kg ja tänaseks olen saanud jälle 90kg peale.
Alustasin 2016 toitumisnõustajaga ja siis alate sellest olen vaikselt koguaeg üritanud. Kõige suurem purakas tuli kui koroonat põdesin,sain 2 nädalaga 8-9kg maha. Vot seda oli juba kahju ära kasutamata jätta.
Kuid see langetamine tähendabki seda, et teed kogu oma toitumise ümber ja endist viisi enam ei saa jätkata.
Täna on võimalik ka perearstiga koostöös hea tulemus saada, kui sul on hea arst. Mul õnneks on.
Alustasin 2016 toitumisnõustajaga ja siis alate sellest olen vaikselt koguaeg üritanud. Kõige suurem purakas tuli kui koroonat põdesin,sain 2 nädalaga 8-9kg maha. Vot seda oli juba kahju ära kasutamata jätta.
Kuid see langetamine tähendabki seda, et teed kogu oma toitumise ümber ja endist viisi enam ei saa jätkata.
Täna on võimalik ka perearstiga koostöös hea tulemus saada, kui sul on hea arst. Mul õnneks on.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.