Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Re: Mootorrattur tahab kõhnaks ehk kuidas kaal alla saada.
Püsiva kaalulanguse taga on järjepidevus. 1 kuu on absoluutselt miinimum, et üldse kehas ja ajus (!) toimuks mingi muutus rasva arvelt. Enamus kaalulangetajaid ei pea isegi mitte kuud vastu vaid hakkavad varem “ cheat”ima. Kõige tavalisem on enesepettus trenni tegema asudes- ma ju liigutan 3x30min nädalas see tähendab võin endale seada ja teist nyyd lisaks lubada. Olen ka ise seda läbi teinud. Inimesed ei saa absoluutselt aru kui palju nad tarbivad üle kaloreid tänu emotsioonile mitte vajadusest. Ise olen oma max kaalust alla võtnud 1,5 aastaga 15% kehakaalust. Teadmine kuidas ja mis mulle ülekaalu tekitab tuli pärast aastat enda tegemiste jälgimist ja tänaseks tunnen, et kaalu tōus ja langus on mitme erineva teguri koosmõju.
Esmane tegevus mis tuleks teha on teadvustada endale et kiireid lahendusi pole olemas. Jälgida tuleks enda harjumusi ja sammhaaval neid muuta. Iganädalane kaalumine ja mingi kaalupäeviku pidamine annab väga hea hea ylevaate
Esmane tegevus mis tuleks teha on teadvustada endale et kiireid lahendusi pole olemas. Jälgida tuleks enda harjumusi ja sammhaaval neid muuta. Iganädalane kaalumine ja mingi kaalupäeviku pidamine annab väga hea hea ylevaate
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.