Voge DS900X

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
ovaaP
Tsikkel: TDM; Honda NC750X
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 9 korda

Voge DS900X

Lugemata postitus Postitas ovaaP »

Otsisin uut ratast ja leidsin sellise huvitava ratta nagu Voge DS900X. Kuna siit foorumist midagi ei leidnud, siis tegin uue teema ja loodan, et see pakub huvi ka teistele. Olen lugenud ja vaadanud internetist ülevaateid ja seal üldiselt kiidetakse. Ootaks siia ka kommentaare kes meie maal on seda kasutanud ja muid arvamusi antud ratta kohta. Vaadates varustust ja hinda, siis tundub olevat päris kobe ratas. Seega kõik arvamused ja kogemused oodatud. Meil müüb Motodepoo seda ratast.
Kasutaja avatar

slev
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 20 korda

Re: Voge DS900X

Lugemata postitus Postitas slev »

Hea info! Hinnangud selle ratta kohta on enamasti suurepärased. Ma vist ei peagi kümme aastat raha koguma, et BMW osta. Sellel rattal on ainult elektroonilise lukustusega tagadiferentsiaal puudu :D
Viimati muutis slev, 05 Dets 2024, 13:36, muudetud 3 korda kokku.
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Korralikud jupid on küljes. Tundub toimiv pakett olema

oil
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 85 korda

Lugemata postitus Postitas oil »

Vaatan sama asja :)

Tahaks teada, kuidas ta kahekesi sõitmiseks sobib ja kuidas pikemakoivalisele istub. Otsin vaba momenti, et Motodepoosse minna vahtima.

Teema algataja
ovaaP

Vaatan sama asja :)

Tahaks teada, kuidas ta kahekesi sõitmiseks sobib ja kuidas pikemakoivalisele istub. Otsin vaba momenti, et Motodepoosse minna vahtima.
[/quote]

Anna teada kuidas depoos läks. Kohvrid peaksid ka hinna sees olema, aga Motodepoo indos seda kirjas pole.

oil
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 85 korda

Lugemata postitus Postitas oil »

Käisin vaatasin. Täitsa äge tsikkel on. Pikemale inimesele ka mõnus, istumisasend paras. Tuuleklaasi kõrgus sobiv, vidinaid tehasepaketiski piisavalt. Rutskasoojendus, 2 laadijat (USB-id + 12V pesa) mõistlikus kohas esipaneeli kõrval, istmesoojendus, jalaraudadel eemaldatavad kummikatted, tuled kõik LEDid, võtmeta käivitus, püsikas - need jäid mulle tähtsamatest silma.

Raskuskeskme poolest ka mulle sobib, ei tundunud liiga pomm, ent samas pole kindlasti kerge masinaga tegemist.

Kohvriraame ega kohvreid hinna sees pole selles paketis. Võib juurde soetada, siis lisaks 1200 € vaja välja käia. Need kohapeal olemas.
Kasutaja avatar

slev
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas slev »

Olen ka uurinud ja vaatamas käinud. Veel aasta algul toodi välja mitmeid puuduseid, näiteks gaasi tõmblemine. Paar päeva tagasi tuli tarkvara uuendus 4.7, mis kõik need vead lahendas. Võimsust tuli ka juurde.

Väike puudus on siiski see, et ABS pole kaldenurga anduriga. Lisaks, kui minna pikale reisile ja ratas läheb katki, siis teistes riikides pole võib-olla abi loota. Seda ma ei märganud proovida, kas sidur on raske või mitte...

Pikkade jalgadega inimestele ei oska ma muud soovitada kui et tuleb lühemaks saagida :roll:

Teema algataja
ovaaP

2025 mudelil pidi olema ka kurvi ABS peal. Vaadates Voge kodukalt edasimüüjaid, siis päris hästi Euroopa kaetud. Küsisin ka Leedu edasimüüjalt ja väitis, et pole ühtegi praegu pakkuda. Kevadeks lubati. Silma jäi ka see, et kodukal musta pole enam, ainult hallid.
Kasutaja avatar

MOTODEPOO
Kaupmees
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas MOTODEPOO »

Kurvi ABS on valikuline lisavarustus, aga 2025a mudelitele tellisime selle peale. Must/must matt värvi mudel "Black Knight" on jätkuvalt valikus.
Viimati muutis MOTODEPOO, 04 Veebr 2025, 11:58, muudetud 1 kord kokku.

Palm.
Tänanud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Palm. »

Pull värk, et mujal maailmas saad kohvrid tsikli ostes kaasa, aga Eestis pead 1200 juurde maksma 😀
Estonian bisnis. :wack:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”