Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

Vasta
Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 135 korda
Tänatud: 71 korda
Kontakt:

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas cossie »

"Vanameister" on vahepeal ka perekonnanime muutnud....
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 213 korda

Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)

Lugemata postitus Postitas Turist »

Mul leht töötab korrektselt. Kenad tsiklid. Väga tore, et selliseid tegijaid leidub. :bsmile:
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Turist kirjutas: 25 Jaan 2025, 10:56
Mul leht töötab korrektselt. Kenad tsiklid. Väga tore, et selliseid tegijaid leidub. :bsmile:
Mul ka töötab. Kenaduse kohta olen eriuarvamusel aga eks see ole maitse asi. Aga eelneva postitaja point pole selles, vaid asjaolus, et Reddy Jäätesest on saanud Fredy Jones.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Tuuletallaja
Tsikkel: Neegrikaksik
Tänanud: 124 korda
Tänatud: 77 korda

Lugemata postitus Postitas Tuuletallaja »

:-||| : Oleks raske uskuda, et keegi ms/mrs Jones meistri enda tuhvli alla võttis.
Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment :bsmile:
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Kasutaja avatar

Turist
Tänanud: 100 korda
Tänatud: 213 korda

Lugemata postitus Postitas Turist »

Macintosh kirjutas: 25 Jaan 2025, 12:27

Mul ka töötab. Kenaduse kohta olen eriuarvamusel aga eks see ole maitse asi. Aga eelneva postitaja point pole selles, vaid asjaolus, et Reddy Jäätesest on saanud Fredy Jones.
Maitsest pole mõtet jah pikalt rääkida, ühe jaoks on kõik Harleyd koledad, teise jaoks mõned neist, kolmandale mitte ükski... mind enamik tehasevariante väga ei "kõneta". Kui rahakott lubaks ja tsikkel on kvaliteetselt ümber ehitatud ning tehniliselt heas korras on, siis läheks küll ühele järgi, ükskõik milline see müüja nimi on. :D

madmax
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas madmax »

cossie kirjutas: 25 Jaan 2025, 08:59
"Vanameister" on vahepeal ka perekonnanime muutnud....
Läks mehele?
allways mad!
Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 135 korda
Tänatud: 71 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas cossie »

Ilmselt on täpitähtedeta ja ameerikapärase perenimega parem usast uppund kolkareid osta. Või oli mingi jama ja ei taha vana nime kasutada...
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

cossie kirjutas: 26 Jaan 2025, 11:17
Ilmselt on täpitähtedeta ja ameerikapärase perenimega parem usast uppund kolkareid osta. Või oli mingi jama ja ei taha vana nime kasutada...
Kus juures täna hommikul oli raadio uudistes ära märgitud,et väga palju on just täpitähtedega nimesid ära muudetud.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Käisin mõned aastad tagasi Filipiinidel, seal olid peaegu kõikidel minuvanustel usa eesnimed a la John, Jack, Richard jne. Terve põlvkond inimesi pannud lastele selliseid nimesid, et neil mingigi võimalus oleks maailmas läbi lüüa. Tegi meele suht kurvaks. Nüüd, sain aru, on hakatud jälle rohkem tagalogi keelseid nimesid kasutama.
Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 70 korda
Tänatud: 372 korda

Lugemata postitus Postitas ranel »

Piipz kirjutas: 27 Jaan 2025, 15:47
Käisin mõned aastad tagasi Filipiinidel, seal olid peaegu kõikidel minuvanustel usa eesnimed a la John, Jack, Richard jne. Terve põlvkond inimesi pannud lastele selliseid nimesid, et neil mingigi võimalus oleks maailmas läbi lüüa. Tegi meele suht kurvaks. Nüüd, sain aru, on hakatud jälle rohkem tagalogi keelseid nimesid kasutama.
Eestiski pannakse nimesid mõttega, et mujal maailmas oleks lihtsam. Ehk siis teadlikult välditakse täpitähti. Rääkimata nimedes nt õ tähest.

Tegelikult on Eestiski nimesid, mis mujal maailmas levinud. Oliver, Karl, Ragnar jne nt.

See, et USA inimestega kaubeldes Jäätesest saab Jones, poleks midagi üllatavat.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Kasutaja avatar

zorten22
Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 47 korda

Lugemata postitus Postitas zorten22 »

Piipz kirjutas: 27 Jaan 2025, 15:47
Neil on ka kohalikud nimed, aga kahvanägudega suhtlemiseks on lihtsam kasutada neid Jacke ja Johne.
...

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Sellest firmast juba põhimõteliselt ei ostaks midagi.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1991 korda
Tänatud: 585 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

oxide kirjutas: 28 Jaan 2025, 20:57
Mul sõber tellis V-Rod-ile HD esindusest mingid asjad ja midagi läks seal lappama või unustati ära jne. Hoolduse käigus "unus" 5cm pikkuse välise praoga lõdvik vahetada jne. Läks Fredy juurde sai kohapealt omale vajalikud jupid ja soodsamalt kui planeeritud. Tema pani ka tähele seda praoga lõdvikut, mis tal ka koaha peal olemas oli.
Kiitis suhtumist ja asjaajamise kiirust. Ma selle ühe-kahe ehituse loo pealt ei teinud siis seisukoha võttu ega teeks ka täna. Igal juhtumil on kaks poolt
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

urmas66 kirjutas: 29 Jaan 2025, 12:46
oxide kirjutas: 28 Jaan 2025, 20:57
Mul sõber tellis V-Rod-ile HD esindusest mingid asjad ja midagi läks seal lappama või unustati ära jne. Hoolduse käigus "unus" 5cm pikkuse välise praoga lõdvik vahetada jne. Läks Fredy juurde sai kohapealt omale vajalikud jupid ja soodsamalt kui planeeritud. Tema pani ka tähele seda praoga lõdvikut, mis tal ka koaha peal olemas oli.
Kiitis suhtumist ja asjaajamise kiirust. Ma selle ühe-kahe ehituse loo pealt ei teinud siis seisukoha võttu ega teeks ka täna. Igal juhtumil on kaks poolt
Luba täpsustada, et tegu polnud paari juhtumiga. "Ainult" paar nendest jõudsid kohtusse (see peaks juba iseenesest midagi äripraktikate kohta ütlema). Ülejäänud rahulolematutele polnud tõenäoliselt raha, jaksu või motivatsiooni kohtuni eskaleerida (minu arvamus). See, et keegi on tore, sõbralik ja suudab sulle riiulis oleva tüki müüa ning sealjuures naearatada ei tee kõike muud olematuks.

Lisaks ei suuda ma kuidagi unustada seda, kuidas me meistri ja tema advokaadiga koos laua taga istudes leppisime kokku kuidas edasi toimida ning kuidas ma hiljem telefonitsi teada sain, et mina olen asjadest täiesti valesti aru saanud. Siit mulle õppetund, et olulised asjad peavad alati paberil kirjas olema ja kõigi poolt allkirjastatud. Sest mine tea millal jälle ma oma väikeses rumalas peas mingeid asju välja mõtlen ja ei suuda neid hiljem faktidest eristada. (kes aru ei saanud siis viimases lauses sisaldus suures koguses irooniat)

Kui sul, @urmas66 on äkki meelst läinud kuidas asjad välja nägid ja mis juhtus siis mine palun selle vestluslõime esimesele lehele ja loe sealne läbi. Seda kõike polegi seal mitte liiga vähe.
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

Ja need videod mis kunagi ringlesid. Milline kõnepruuk ja suhtumine. Minu jaoks piisab täiesti. Ma pole muidugi ta rataste sihtrühm aga kui oleks siis saaks kõik asjad teisiti ilma temata aetud.
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

ranel kirjutas: 27 Jaan 2025, 16:51
See, et USA inimestega kaubeldes Jäätesest saab Jones, poleks midagi üllatavat.
Kusjuures, mingil hetkel märkasin, et kodanik Jäätes, kes on minuteada käesoleva teema keskse tegelase isa ja FB-s kasutatud kitarridega bisnessi ajas, on samuti nime vahetanud. Nüüd teeb kitarriäri kodanik nimega Ed Icecream. :D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”