Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 135 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)
"Vanameister" on vahepeal ka perekonnanime muutnud....
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R
Re: Fredy OÜ: The Official Importer of Happiness! Kogu tõde mootorrattaehitusfirmast (ainult faktid)
Mul leht töötab korrektselt. Kenad tsiklid. Väga tore, et selliseid tegijaid leidub. 

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Mul ka töötab. Kenaduse kohta olen eriuarvamusel aga eks see ole maitse asi. Aga eelneva postitaja point pole selles, vaid asjaolus, et Reddy Jäätesest on saanud Fredy Jones.
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda

Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
Maitsest pole mõtet jah pikalt rääkida, ühe jaoks on kõik Harleyd koledad, teise jaoks mõned neist, kolmandale mitte ükski... mind enamik tehasevariante väga ei "kõneta". Kui rahakott lubaks ja tsikkel on kvaliteetselt ümber ehitatud ning tehniliselt heas korras on, siis läheks küll ühele järgi, ükskõik milline see müüja nimi on.

-
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 16 korda
Läks mehele?
allways mad!
-
- Tsikkel: B-12T
- Tänanud: 135 korda
- Tänatud: 71 korda
- Kontakt:
Ilmselt on täpitähtedeta ja ameerikapärase perenimega parem usast uppund kolkareid osta. Või oli mingi jama ja ei taha vana nime kasutada...
https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Kus juures täna hommikul oli raadio uudistes ära märgitud,et väga palju on just täpitähtedega nimesid ära muudetud.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Käisin mõned aastad tagasi Filipiinidel, seal olid peaegu kõikidel minuvanustel usa eesnimed a la John, Jack, Richard jne. Terve põlvkond inimesi pannud lastele selliseid nimesid, et neil mingigi võimalus oleks maailmas läbi lüüa. Tegi meele suht kurvaks. Nüüd, sain aru, on hakatud jälle rohkem tagalogi keelseid nimesid kasutama.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 372 korda
Eestiski pannakse nimesid mõttega, et mujal maailmas oleks lihtsam. Ehk siis teadlikult välditakse täpitähti. Rääkimata nimedes nt õ tähest.Piipz kirjutas: ↑27 Jaan 2025, 15:47Käisin mõned aastad tagasi Filipiinidel, seal olid peaegu kõikidel minuvanustel usa eesnimed a la John, Jack, Richard jne. Terve põlvkond inimesi pannud lastele selliseid nimesid, et neil mingigi võimalus oleks maailmas läbi lüüa. Tegi meele suht kurvaks. Nüüd, sain aru, on hakatud jälle rohkem tagalogi keelseid nimesid kasutama.
Tegelikult on Eestiski nimesid, mis mujal maailmas levinud. Oliver, Karl, Ragnar jne nt.
See, et USA inimestega kaubeldes Jäätesest saab Jones, poleks midagi üllatavat.
http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: TL1K, TT600R, T7
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 47 korda
Neil on ka kohalikud nimed, aga kahvanägudega suhtlemiseks on lihtsam kasutada neid Jacke ja Johne.Piipz kirjutas: ↑27 Jaan 2025, 15:47Käisin mõned aastad tagasi Filipiinidel, seal olid peaegu kõikidel minuvanustel usa eesnimed a la John, Jack, Richard jne. Terve põlvkond inimesi pannud lastele selliseid nimesid, et neil mingigi võimalus oleks maailmas läbi lüüa. Tegi meele suht kurvaks. Nüüd, sain aru, on hakatud jälle rohkem tagalogi keelseid nimesid kasutama.
...
Sellest firmast juba põhimõteliselt ei ostaks midagi.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1991 korda
- Tänatud: 585 korda
Mul sõber tellis V-Rod-ile HD esindusest mingid asjad ja midagi läks seal lappama või unustati ära jne. Hoolduse käigus "unus" 5cm pikkuse välise praoga lõdvik vahetada jne. Läks Fredy juurde sai kohapealt omale vajalikud jupid ja soodsamalt kui planeeritud. Tema pani ka tähele seda praoga lõdvikut, mis tal ka koaha peal olemas oli.
Kiitis suhtumist ja asjaajamise kiirust. Ma selle ühe-kahe ehituse loo pealt ei teinud siis seisukoha võttu ega teeks ka täna. Igal juhtumil on kaks poolt
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
ML-Transport AS
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Luba täpsustada, et tegu polnud paari juhtumiga. "Ainult" paar nendest jõudsid kohtusse (see peaks juba iseenesest midagi äripraktikate kohta ütlema). Ülejäänud rahulolematutele polnud tõenäoliselt raha, jaksu või motivatsiooni kohtuni eskaleerida (minu arvamus). See, et keegi on tore, sõbralik ja suudab sulle riiulis oleva tüki müüa ning sealjuures naearatada ei tee kõike muud olematuks.urmas66 kirjutas: ↑29 Jaan 2025, 12:46Mul sõber tellis V-Rod-ile HD esindusest mingid asjad ja midagi läks seal lappama või unustati ära jne. Hoolduse käigus "unus" 5cm pikkuse välise praoga lõdvik vahetada jne. Läks Fredy juurde sai kohapealt omale vajalikud jupid ja soodsamalt kui planeeritud. Tema pani ka tähele seda praoga lõdvikut, mis tal ka koaha peal olemas oli.
Kiitis suhtumist ja asjaajamise kiirust. Ma selle ühe-kahe ehituse loo pealt ei teinud siis seisukoha võttu ega teeks ka täna. Igal juhtumil on kaks poolt
Lisaks ei suuda ma kuidagi unustada seda, kuidas me meistri ja tema advokaadiga koos laua taga istudes leppisime kokku kuidas edasi toimida ning kuidas ma hiljem telefonitsi teada sain, et mina olen asjadest täiesti valesti aru saanud. Siit mulle õppetund, et olulised asjad peavad alati paberil kirjas olema ja kõigi poolt allkirjastatud. Sest mine tea millal jälle ma oma väikeses rumalas peas mingeid asju välja mõtlen ja ei suuda neid hiljem faktidest eristada. (kes aru ei saanud siis viimases lauses sisaldus suures koguses irooniat)
Kui sul, @urmas66 on äkki meelst läinud kuidas asjad välja nägid ja mis juhtus siis mine palun selle vestluslõime esimesele lehele ja loe sealne läbi. Seda kõike polegi seal mitte liiga vähe.
Ja need videod mis kunagi ringlesid. Milline kõnepruuk ja suhtumine. Minu jaoks piisab täiesti. Ma pole muidugi ta rataste sihtrühm aga kui oleks siis saaks kõik asjad teisiti ilma temata aetud.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Kusjuures, mingil hetkel märkasin, et kodanik Jäätes, kes on minuteada käesoleva teema keskse tegelase isa ja FB-s kasutatud kitarridega bisnessi ajas, on samuti nime vahetanud. Nüüd teeb kitarriäri kodanik nimega Ed Icecream.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.