AJP PR7 2023
Re: AJP PR7 2023
Laagrite osas on tootjate vahel suured erinevused vastupidavuses - NTN ja Kobe kestavad pmst igavesti, kogu seda muud mudru võib igaks juhuks varuosadena kaasas tassida, aga garaažis ma neid enam kunagi ei paigalda. Loksuga sõitmine teeb ka simmeri tööpinnaga (siis selle pinnaga, mis on metallist ja mille peal simmer pöörleb) kiirelt üks-null, niiet mingit säästu sealt ei saa, hea kui säästulaager kallim ei tule.
Hästivarustatud laagripoode peaks päris mitmeid olema, aga ise olen viimasel ajal Kavial-i peale jäänud, neil saab kodulehelt mugavalt koodi järgi asjad ära tellida ja ei pea leti taga koode ja asju ette veerima.
Karta on, et ega originaalvaruosad pole ka midagi eriti silmapaistvat, välja arvatud hinna osas - nende arvelt saab ju jälle oma sada eurot uue ratta pealt kokku hoida ning hiljem margihooldada ja möllata. KTMi omadega vähemalt mul pole õnnestunud, kuuluvad ka sinna "suvakola" kategooriasse.
Hästivarustatud laagripoode peaks päris mitmeid olema, aga ise olen viimasel ajal Kavial-i peale jäänud, neil saab kodulehelt mugavalt koodi järgi asjad ära tellida ja ei pea leti taga koode ja asju ette veerima.
Karta on, et ega originaalvaruosad pole ka midagi eriti silmapaistvat, välja arvatud hinna osas - nende arvelt saab ju jälle oma sada eurot uue ratta pealt kokku hoida ning hiljem margihooldada ja möllata. KTMi omadega vähemalt mul pole õnnestunud, kuuluvad ka sinna "suvakola" kategooriasse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.