YAMAHA XV 1100 pritsib sõites õli näkku

Kasutaja avatar

Teema algataja
raudpats
Tsikkel: CB450N, tonnine Virago

Re: YAMAHA XV 1100 pritsib sõites õli näkku

Lugemata postitus Postitas raudpats »

henri kirjutas: 20 Dets 2024, 16:23
Piduri- ja mootoriõlil on võimalik vahet teha, kui seda näiteks näppude vahel veidi hõõruda.
...
Et õli ainult näkku tuleb on muidugi kummaline. ... Kas pidur toimetab hästi? Kui õli välja lekib siis enamasti tõmbab ka õhu süsteemi.

Siis turgatas pähe veel úks olukord elust enesest - eessõitev auto lekkis õli mille keerutas tuulega auto alt üles ja mulle näkku.
Tänan kaasa mõtlemast...
Ei tulnud ainult näkku, tagi rinnaesine oli kah õlitäpiline nagu kirjutasin... Aga just nagu rohkem paremalt küljelt, mitte üleni. Piduriga seni ptüi ptüi ptüi probleeme pole esinenud.
Nahktagi ja kiivri klaasi pealt väga näppudevahele ei saanud seda ja hetkel ei kipu välja ajama, et uuesti katsetada, seepärast üritangi teoreetilisemalt läheneda,
Eessõitev auto muidugi hea pakkumine :D aga mul klaas ees ning lisaks juhtus seda mitmel sõidul enne kui seisma jäi... St et kuna ma ta alles soetasin, siis saab öelda, et juhtus kõigil minu sõitudel :)

Ahjaa... Nüüd tuli veel mälunurgast meelde, et ühe korra silmanurgast märkasin paagi esiotsa peal vaikselt sõitvat õlipiiska mis siis mingi hetk lendu vupsas.
We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”