Opeli esitulede süsteem nässus

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Tänatud: 27 korda

Re: Opeli esitulede süsteem nässus

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hei Urmas!
Sul on väga õige suhtumine ja mina ise ka kahtlen juba nende nö "igapäevaste-väikeste" auto-rem firmade pädevuses, et see suvaline arvuti, mis neil on...see näitab jah mingeid vigu ja samas ka auto armatuur on vähemalt 3-e tuledest sõltuvat viga täis ja tuled, mis peavad ise vahetama ennast nt kaugtuledelt-lähituledele, kurvitulede funktsioon, kaugtuli üldse läheb põlema vaid paremalt poolt...vasak ei kõssagi ning no kaugtuli ise(kas see parem...on olematu, st ma võin vabalt selle öösel põlema jätta kui teine auto vastu tuleb ja ei kõssagi, st mulle ei vilgutata, et kaugtuli põleb...jne-jne...)
No plaan järgmine, et sõidan täna Pärnu ja tulen sealt ära homme. Leidsin sealt lammutusest 400eur(nemad EI VAHETA tuld, ainult müüvad)...bi-xeon tule, vasaku...ja leppisime kokku, et kui ei tööta-tööle ei lähe, saadan postiga tagasi...või leian Pärnus kohe firma-remondi töökoja, kes tule vahetuse ära teeb...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”