Arvuti/nutitelefoni abi vaja
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Re: Arvuti/nutitelefoni abi vaja
See seadistus käib vastuvõetavate kõnede info kohta. Helistajal vist polegi võimalik seda ära blokeerida, kui numbri seos ettevõttega on avalikest allikatest leitav. Piltlikult öeldes teeb vastuvõttev telefon tundmatule numbrile kiire google otsingu.
Joel
Need: https://assets.sennheiser.com/global-do ... N_0919.pdf
Ei ole põhjust rahul mitte olla.

-
- Tsikkel: Aprilia Tuareg 660
- Tänanud: 116 korda
- Tänatud: 3 korda
Mul kodus Philipsi telekaga on küll nii, et hakates filmi vaatama on heli paigas, poole peale jõudes on juba märgatav viivitus sees ning filmi lõpuks juba ca 2 sek nihkes. Telekal on heliviivituse sättimise võimalus ka olemas, aga see ei aita midagi. Läbi bluetoothi siis ikka kasutanud ja mingite tavaliste ca 70euriste JBL klappidega.Macintosh kirjutas: ↑06 Nov 2024, 15:01Sa ei pane seda heliviivitust tähelegi. BT 4.0 latsentsus on ca 100-200 ms ja BT 5.0 korral 20 ms kanti. Kui, siis esimesed 10 minutit saad midagi aru ja sedagi vaid esimesel korral ning BT 4.0 seadmega. Viivitus on nii väike, et saad sellest aru vaid siis kui suures plaanis nägu näidatakse ja huuled liiguvad ning sa sellesse süvened, et äkki on seal mingi nihe. Su aju korrigeerib niikunii selle viivituse ära juba lühida vaatamise järel.Turist kirjutas: ↑31 Okt 2024, 23:08Ise küsin, ise vastan. Leidsin mingit infot. Jäi mulje, et bluetoothiga ei oleks hea kuna võib märgata heli edastamises viivitust. Mu telekal ka bluetoothi pole ja ei tea kas mingi vidina abil saakski selle tekitada, aga tundub et mõtet pole selles suunas mässata. Õiged asjad siiski vajavad elektripistikust toidet ja edastavad heli raadiosagedusega (näiteks 2,4 GHz).
Mul on viimased 10 aastat teleka taga BT klapid olnud. Telekas on silmapistavlt loll Philips, ilma ühegi nutika lisata või võrguüheduseta (kahjuks selliseid eriti enam ei müüda). Sinna läks 3.5mm helipistikusse hiinlaste käest soetatud BT saatja ja toite sain ka teleka enda USB pistikust (sinu telekal on see ka olemas). Seadmel peaks ka aku olema aga ma pole sellesse kunagi liigselt süvenenenud. See junn teeb kõik vajaliku. Kui tahad kaevan selle üles ja loovutan sulle, mul teda enam vaja pole sest mul on teleka taga erladi seade ja seal on oma BT olemas.
https://vi.aliexpress.com/item/1005007716994647.html
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.