Sooviks tsiklit proovida ...
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Sooviks tsiklit proovida ...
Põhimõtteliselt on see 2011 aasta Husqvarna TE 630 mootor. mis omakorda on veel varasema (1991-2010) Te 610 ja SM 510R ristsugutis.701 kirjutas: ↑06 Nov 2024, 17:14Vot see kõhklus küsimus oli kah. Aga ma detailisesse ei hakanud süvenema, pold nii suurt huvi. Aga see vana ei pruugi tingimata paha olla, äkki hoopis pommikindel.KIBU kirjutas: ↑05 Nov 2024, 18:59kellele mida... ilge vanatehnika lembus peab olema... mis aastatel husqi sellist mootorit kasutaski?701 kirjutas: ↑03 Nov 2024, 11:38Kui 690/700/701 le kõik külge laduda (torn, navi jne.), mis PR7 on, siis on esimesed ikka tüki kallimad. See üks PR7, kui see seal Gasi poes seisis, käisin kiibitsemas, minu meelest täiuslikusest puudu on esiratta ABS ja äkki rooliamort. Lihtsalt seisvat tsiklit näppides tundus nii.![]()

Mina ei mõista mismoodi selline vanakool parem on. et elektroonikat on vähem, CAN-i pole... okei, kaugel metsas sureb välja, mis teed siis!? mille poolest ta parem on kui tänapäevane? Võtad telo taskust toksad Torgue appi ja loed ja kustutad veakoode ja saad ehk aimu kust viga otsida. Ega selle vanakooli CDI- ga lihtsam pole. Kui midagi kaugel perse läheb, pead ikka väga hea mehaanik / MacGyver olema, et midagi parandada. Mina arvan, et AJP kasutab seda mootorit kuna see on ainuke tootmises olev euroopa vanakool ja mitte et see jube hea oleks vaid see on eriline ja eksootiline. "Lihtne" on see võlusõna mis osadele inimestele hästi müüb. Kuigi enamus neist ei oskaks mehaaanilist piduritule lülititki teepeal parandada enivei.

Ma olen neid vanu husqisid lähedalt näinud ... krt "pommikindel" küll nendega seoses pole kunagi pähe tulnud

Teisest küljest 11,5K euri eest 70HP, torn, tahvel, suurt modimist ei vaja ja äge näeb välja...
5248653
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.