Tagaamordi remont
Moderaator: Moded
Tagaamordi remont
Hoaaja viimase sõidu ajal andis tagaamort otsad ja lasi õli välja.
Oskate soovitada, mida peaks tegema:
* osta uus OEM, mis maksab 526 EUR
* osta sama raha eest mõni kasutatud vinge amort, Öhlins vms.
* lasta vana ära parandada või teha ise? Kas keegi Eestis üldse parandab tagaamorte, kui uusi tihendeid pole saada?
* osta Aliexpressist sama pikkusega 'generic' amort, mis maksab 100 EUR
* lasta vana ära parandada või teha ise? Kas keegi Eestis üldse parandab tagaamorte, kui uusi tihendeid pole saada?
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
Re: Tagaamordi remont
Äkki mäletan valesti aga siin foorumis on känud läbi Aadu Sikku nimeline Saku mees kes amorte remondib.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
Mille amort? Kõik amordi ei ole hooldatavad/remonditavadslev kirjutas: ↑04 Nov 2024, 11:13Hoaaja viimase sõidu ajal andis tagaamort otsad ja lasi õli välja.
KTM 390 Adventure 2021 tagaamort. Youtubes on mõned videod selle amordi remontimisest, aga mul pole tihendeid ja ei tea, kas saab vastupidav.
-
- Tsikkel: Honda CB500X 2019, 48000km ls
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 47 korda
20€ eest võid proovida Honda CB500X amorti sinna sobitada, kõige soodsam variant 
viewtopic.php?p=894280#p894280

viewtopic.php?p=894280#p894280
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
See võib olla isegi hooldatav kindel ei ole. Saada email info@ktl.ee , ma olen seni seal oma amorte hooldanud.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
eks kõik oleneb võimalustest, soovidest, vajadusest... kui plaan ratast kauem omale pidada ja matkarattana kasutad, telli uus ja "vinge" või kasutatud ja vinge. kui võimalused ja huvi on kesine, tuleb olemasolev jupp remontida, lihtneslev kirjutas: ↑04 Nov 2024, 11:13Hoaaja viimase sõidu ajal andis tagaamort otsad ja lasi õli välja.

* uut oem ära osta. sul nüüd juba s**t amort on ja sellest piisab küll.

*kasutatud amordi ost on alati veits loterii aga "vinge amort" on äge asi, eriti (pigem ainult siis) kui ta on reguleeritav ja sinu vajaduste järgi seadistatav.
*ära võib lasta parandada küll kui leiad kellegi kes tahab teha. KTM õue peal, KTL-ist edasi väheke, on Puka e. Indrek Krestinovi töökoda. ta on lahke mees ja viitsib kiiksuga töid ka teha ja on igasugu amorte palju näinud.
kui sa tagumist amorti pole varem parandanud siis ära alusta sellisest mille kohta remondimanuali isegi pole. tihendite saadavus on pigem selline ajast sõltuv asi, kui vaja ja seda mõõtu vabamüügis tõesti ei ole siis äärmisel juhul treitakse tihendi pukk (või tihend) parajaks ja ikka saab. tihendi saadavus selgub kui vana tihend peos.
* mina ei tahaks ise Alist ostetud amordiga kuskile kaugemale sõitma minna, kui üldse.

5248653
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
KTM 390 Adventure 2021 tagaamort. Youtubes on mõned videod selle amordi remontimisest, aga mul pole tihendeid ja ei tea, kas saab vastupidav.
[/quote]
See võib olla isegi hooldatav kindel ei ole. Saada email info@ktl.ee , ma olen seni seal oma amorte hooldanud.
[/quote]
Helista parem ette ja mine amort näpus kohale. ei viitsi keegi otsida milline krdi Apex täpselt sellel konkreetsel tsiklil kasutusel on. tõenäosus, et viisakalt ära öeldakse, on päris suur. ja kui seal juba oled siis jaluta veits edasi kohe Puka juurde
[/quote]
[/quote]
Helista parem ette ja mine amort näpus kohale. ei viitsi keegi otsida milline krdi Apex täpselt sellel konkreetsel tsiklil kasutusel on. tõenäosus, et viisakalt ära öeldakse, on päris suur. ja kui seal juba oled siis jaluta veits edasi kohe Puka juurde

5248653
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.