Rumalad või segased küsimused jms

oil
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 85 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas oil »

Turist kirjutas: 09 Okt 2024, 12:49
Kuidas see "sundkindlustus" üldse tuleb, kas keegi kusagilt enne teavitab, et kui te X kuupäevaks kindlustust ei tee, siis... või ei teavita keegi midagi?
Tuleb aegsasti teavitus meilile. Kui ei tee kindlustust, siis saad kuu kaupa arveid. Kuu arve on umbes tavalise hooaja kindlustamise hinna suurusjärk. Ehk siis vaeseks ei jää, aga meele teeb mõruks.

Ma korra sain selle. Teadet ignoreerisin, kuna nägi välja nagu tavaline "teie kindlustus hakkab lõppema, kas soovite pikendada..." kiri ja ma ei süvenenud. Siis hakkasin juba end õhku täis tõmbama, et miks tegite mulle arve sundkindlustuse eest, talvel ei pea ju kindlustama! Õnneks sain õigel ajal pidama. Ma olin nimelt unustanud terve eelmise aasta kindlustamata ja panin südamerahus kindlustuseta ringi... :bsmile: :wack:

See see on kui on mitu tsiklit. Peab päevikut pidama, et millal mille kindlustus teha, õli vahetada ja ülevaatusele minna...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”