Õnnetused mootorratastega 2024

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2024

Lugemata postitus Postitas pühak »

will111 kirjutas: 25 Sept 2024, 15:49
Mujal maailmas vist tõesti pigem nii on. Eesti puhul seda rääkida tundub lihtsalt loll jutt. Milline mõistusega inimene ostaks omale sellises kliimas "lihtsalt transpordivahendiks" mootorratta??? Jah, mingi 10 venda eesti peale vist on, kes sõidavad talvel ka suusad jalas ringi. Aga kui jutt käib valdavast osast siis valdava osa tsikkel vähemalt 8-9 kuud aastast ei tee midagi muud kui seisab. Ja ülejäänud paar kuud aastas käiakse sellega ikkagi pigem sõitmas - ehk siis võetakse ja minnakse "lihtsalt kuskile" - ehk siis minnakse tegelema tegevusega mille nimi on tsikliga sõitmine. Mitte ei käida lihtsalt tööl, või lihtsalt poes või lihtsalt kinos või lihtsalt lastel lasteaias järel.
Ja kui tegevus juba on "tsikliga sõitma minek" siis see ei ole kuskilt otsast enam mingisugune "kommuteerimine". Kuigi sa vist tegelikult ei tea, mida see sõna tähendab aga no ma oletan, et point pidi olema tavalised argisõidud erinevate sihtpunktide vahel.

Ma võin jah jahuda mida jaksan, sa võid ka jahuda mida jaksad ja loomulikult sa seda teedki. Faktid sellest ei muutu. Rehvi on täiesti võimalik tänaval sõites kulutada ühtlaselt ja mina võin seda tõestada. Sinul vastupidist tõestada on võimatu. Kõik, jutul lõpp
Kas ma oma chopperiga ka rehvid ümmarguseks saan sõita? Audruringini kodust umbes 200km, ei jõua kuidagi sinnani välja, ikka vaja tööasjade pärast enne kuhugi kõrvale põigata.
"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”