Õnnetused mootorratastega 2024

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Õnnetused mootorratastega 2024

Lugemata postitus Postitas will111 »

tänapäeval mitte lihtsalt enamik, vaid 100% kõik sellised rehvid, mida inimesed panevad sportlike ja kõiki muude vähegi sportlikemate rataste alla. ma usun, et isegi suurem osa nendest, mida pannakse igasuguste chopperite, matkarataste ja muu sellise alla on multi seguga.
ja no tegelikult see oli samamoodi juba ka ~10a tagasi, rohkemgi. nii et jah, täpselt nii ongi, et kasvõi natukenegi teed "spirited drivingut" ka oma otse maantee mõõtmise vahele ning kuluvadki ääred enamvähem võrdselt. see vahe on, et päris kõige viimased ääred ehk tõesti igal mehel ja iga rattaga ei ole võimalik tee peal sõites maha kulutada. aga siin käib jutt juba sellest 10-15mm päris rehvi servast.

aga on alati olnud ja jäävad alati olema need vennad, kes tõesti ei julge, või ei taha või mis iganes muul põhjusel lihtsalt ei kalluta ÜLDSE, mitte kuskil ja mitte kunagi. tuleb kurv siis võetakse kiirus lihtsalt nii alla, et saaks selle täiesti püstiasendis läbida. ja mõningad täpselt sellised vennad siin foorumis siis kommenteerivadki...kuidas on võimatu, ja põlv peab maas olema jne muud totaalset absurdi :lol: mul pole mitte kunagi, mitte kordagi kõigi nende aastate jooksul avalikel teedel, tänavatel põlv maas käinud. isegi mitte vana-haapsalu maanteel, kus teatud kurve on käidud sõitmas ikka juba peaaegu sellise pärnu ringraja veldi kurvi tempoga. ilmselgelt ma ei hakka siia foorumisse mingeid numbreid kirjutama...aga päeva lõpuks on tõesti nii, et rehviservad saab ära kulutada isegi täiesti tõsimeeli kiirust ületamata. otsi lihtsalt need teed ülesse, kus on palju kurve, vähe liiklust aga kiirus ei ole piiratud madalamale kui 90, või ka näiteks 70. ja muudkui sõida ning kalluta. keegi ei käsi sul neid kurve tingimata püstiasendis ja 40-50ga läbida. ei pea ka kohe esimesel korral rämedalt väänama hakkama...aga kui kunagi ei proovi, ei harjuta siis ega tõesti ei saa kunagi ka ühtegi rehvi "mitte-kandilisena" alt ära vahetada oma rattal. ja no kui ei saa siis ei saa, ma pole ka öelnud, et tingimata peaks. aga tulla ja foorumis suure suuga paukuda, et kui "mina ei saa siis järelikult see on võimatu" - no ma ei tea, see pole isegi enam naljakas. suht hale lihtsalt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”