Õnnetused mootorratastega 2024
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2024
Paar nädalat tagasi sõitsin töölt koju Tallinna ringteel Jüri-Saue suunas teises reas. Minu ees oli kolonn mõlemas reas ja vasak rida liikus nats kiiremini kui esimene. Kiirus oli piiratud märkidega 100km/h ja kolonn liikus 105-110 vahel. Kuskil Kiili mahasõidu juures pani minu autost vasakult mööda bike ja teine jäi ootele,kuid läks ka siis järgi, aga arglikumalt.Eiffel kirjutas: ↑24 Sept 2024, 10:26.... kuid tihtipeale roolis olles tekib ka endal tunne, et mõni vend peab ennast ikkagi puutumatuks seal kaherattalise seljas. Õnneks kohtab ka väga normaalseid kaherattalise jalutajaid, aga nende kohta ei kuule tihtipeale kahjuks/õnneks miskit, kuna jõuavad kenasti ühes tükis koju.
Ütleks, et natuke nagu isegi ehmatas see ülbe lollus mind sel hetkel, sest seal on vasakul teras piire ja ruumi ikka väga kasinalt. Mööda mindi samas väga palju kiiremini minu liikumisest. Tsikkel oli Yamu ja sellise numbriga,et võis justkui vist kasutaja nime "sass" sealt välja lugeda. Nii nad läksid mööda veel umbes 10-st minu ees liikunud autost, see "tegijam" ees ning arglikum tegelane siis vahega järgi. Mul poleks vist isegi kahju olnud,kui nad sel hetkel kellegi rataste alla oleks seal jäänud. Nad ju lausa küsisid oma küünla kustutamist, aga sel hetkel seda lihtsalt veel ei juhtunud.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.